Treffipalsta suomen pisimmät treffit

0

treffipalsta suomen pisimmät treffit

Marko halusi siis että nainen tekee kotityöt ja Marko makaa sohvalla. Sitäpaitsi mies oli ulkonäöllisesti sekä iällisesti selvästi alempaa tasoa kuin nainen Ja silti oli otsaa tehdä noin. Nainen oli siis ihan perusnätti ikäisekseen mutta mies korkeintaan alemmasta päästä oleva tavis. Vähän epäviehättäväkin ehkä jo mutta johtui todennäköisesti lähinnä ylipainosta, hoikkana sama mies olisi todennäköisesti perustaviksen näköinen. Hauskana lisähuomioita tähän väliin että ukkohan oli kuin retu kivinen paitsi vähän juntimman oloinen eikä sille näköjään alkon otto oikein passaa.

Kerliä olisi äkkiä voinut luulla vähän vanhemmaksikin kuin oli, pari-kolme vuotta olisin arvannut ylöspäin varmaankin. Marko varmaankin ihan hyvissä varoissa ja Kerli pa-opiskelija jossa vähän draamakuningattaren vikaa, ei oikein hyvä lähtökohta minusta kun vaikka siinä ylitunteellisuudessa hyvätkin puolensa Marko varmaan sai sen kuvan että on etsimässä elättäjää ja jos sen saa niin sitten on elämässä draamaa jatkuvasti eikä varmaan yrittäjänä sitä kotioloissa niin hirveästi jaksaisi jos painaa pitkää päivää.

Jos kumpainenkin oikein kovasti tulisi vastaan, Kerli itse avaisi auton oven ja Marko silittäisi paitansa tarvittaessa ja ottaisi iisimmin viinaan, noista voisi silti ihan hyvä pari tulla, kumpikaan kun ei kovin paljon "parempaakaan" taida saada. Jotenkin huonosti leikattu, vai menikö multa vain ohi mistä se riita johtui? Tai sitten on koitettu leikkaamalla saada enemmän draamaa kuin sitä olikaan. Enimmät sympatiat meni naisen puolelle.

Jos taas kyseessä olisi ollut suomalaissyntyinen nainen, heti kaikki olisi ollut naisen vika vaikka olisi ollut muutoin täysin sama tilanne Baarissa sillä miehellä oli ainakkin koko ajan drinkki kädessä. Sanoi myös jotainn että tällänen se on eikä aio muuttua. Jos mies ei osaa muuttua niin suhde on aika epäonnistunutkoska pitäähän sitä tehdä kompromissejä naisen takia. Kova meno oli Patiksessa päällä ; Buukataanko tollanen ilta "yksityistilaisuudeksi" Juontajan selostus oli oikeasti niin ärsyttävää lässytystä että saa nähdä jaksaako katsoa seuraavaa jaksoa enää Sen vähän mitä tuota viitsin katsoa niin totean vain että käsikirjoitettua shittiä.

Myös kulttuuri ero tuon naisen ja "olen paras"- suomimiehen välillä lähes raivostutti, tai siis tuon miehen junttius ylipäätään. Ajellaan "saavutuksella" eli muka hienolla autolla, dokataan, teetetään kotityöt naisella ja illan päätteeksi naisen pitäisi vetää iltamekko ja korkkarit jalkaan kun miehellä sattuu jöpöttämään. Potkikaa hei naiset tuollaiset miehet sinne baarijonoon takaisin niin kaikilla on kivempi mieli. Saa käyttää, muttei oo pakko hei. Tuolle miehelle sopisi oman ikäinen röökiä vetävä lähiöbaarin karaoke-tuija ihan mainiosti.

Kuvio mallina että joka toinen baari-ilta päättyy riitelyyn, joka kolmas seksiin ja muut sammumiseen ennen niitä. Ihme jos tuossa ohjelmasa tulee oikeita pareja yhtään. Jos vähänkin ollaan erilaisia niin nainen antaa pakit useimmiten. Miehen pitää olla täydellinen ja naisella saa ola vikoja joita miehen tulee sietää. Eskoton vuosi please 1. Pitikö tuon Eerikäisen tunkea naamansa tuohonkin ohjelmaan. Emmi, 24 - Punavuorelainen yksityisyrittäjä, joka on tehnyt paljon töitä nuoresta pitäen.

Harrastaa vintagevaatteiden -ja huonekalujen keräilyä sekä viinejä. Helsingissä bongailee vintagelöytöjä kierrätyskeskuksista ja kirpputoreilta.

Lisäksi hänen täytyy tietää enemmän viineistä ja viskeistä kun neiti itse. Yksinäiset syysillat voivat myös olla hieman haikeita. Ei tule löytämään miestä ainakaan tästä ohjelmasta, tuskin mistään muualtakaan.

Jos on kaunis vintage-harrastaja nainen, niin täytyyhän sen vastaava mies itselleen löytää. Naisten vaatimukset on taas niin kovia että tuon ohjelman nuoret sällit ei mitenkään täytä niitä kriteerejä ja pakit tulee taatusti. Noissa tiedoissa on vain osa vaatimuksista. Minua jäi vaivaamaan, mistä riita oikein johtui, ja katsoin ohjelman uudestaan netistä. Riidan yksityiskohdat eivät siltikään selvinneet, mutta ohjelman kokonaisuus valaisi: Kerli ei pidä miehistä jotka ryyppäävät.

Ehkä hän on joutunut kärsimään alkoholisti-isästä tai aviomiehestä. Olisi hauska tietää, mitä Marko oli laittanut profiiliinsa alkoholinkäytöstään. Omien deittikokemusten perusteella sanoisin, että "silloin tällöin seurassa" tarkoittaa että ottaa lärvit aina kun voi. Liikuntajutussa taas on yleensä pitkä lista lajeista, joista profiilin tekijä on joskus kuullut, mutta korkeintaan kokeillut kerran.

Minäkin suhtauduin ennakkoluuloisesti ohjelmaan, mutta se oli mielestäni hyvinkin katsomisen arvoinen. Hyvä että Kerli on noin "allerginen" alkoholisteille.

Toivottavasti hän löytää hyvän miehen, joka ei juo. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Sinkut Suomen pisimmät treffit Suomen pisimmät treffit ätmi-sinkku Mulla on ollut noin 80 miestä Olen vuotias nainen, eronnut ja 2 lasta. Otti ja tuota Kertokaapas sinkku miehet, mitä kaikkea naisen tulisi olla, osata ja tehdä jotta teidät saisi ukkokullakseen" narrattua"?

Tuossa huomaa että naisilla on heti ennakkoluuloja mutta sitten kun tutustuu niin mieli muuttuu kun laitetaan samaan asuntoon tutustumaan pidemmäksi aikaan Muutenhan nuokin olis kiertänyt toisensa kaukaa. Olihan sillä miehelläkin aluksi ennakkoluuloja, eli mm. Enkä nyt tiedä onko tuo ennakkoluuloisuus miehen kissoja kohtaan sen kummoisempaa kuin tällä palstalla erittäin monen miehen osoittama ennakkoluuloisuus naisen koiria kohtaan.

Tosin se täytyy myöntää että kropaltaan mies oli huomattavasti paremmassa kunnossa ja siinä suhteessa elämäntavat tuntuivat muutenkin poikkeavan miehelle säännöllinen liikunta ja kunnossa pysyminen oli tärkeää, nainen taas mukavuudenhaluisempi.

Minullakin on säännöllinen liikunta tärkeä mutta en ole pillua saanut. Emmi taitaa olla se punavuorelainen viiniasiantuntija? Tätä jaksoa olen odotellut innolla. No höh, ei kyllä laisinkaan napannut tuo Emmi. Mieluummin vaikka miekkailisin Ragnarin kanssa. Enemmän mies vaikutti ituhipiltä ja vähän "erilaiselta nuorelta" kuin miltään ryypiskelijältä.

Nainenhan se tuossa taisi ostetun viinin määrästä päättää. Mies kävi baarissa iskemässä jonkun sutturan. Lillillä oli kyllä tosi uhkeat tissit ja sopivan kokoinen pebakin, siitä pointsit Lillille.

Uskon, että Sebastian olisi mielellään nussinut Lilliä jos Lilli olisi vain raottanut. Lillihän sanoi että sitä ei haittaa jos Sebu "scoraa" baarista, se jo kertoo että Lilli ei ollut missään vaiheessa kiinnostunut antamaan Sebulle. Katsoin kanssa että ei herranjumala mitkä tissit tuolla naisella on! Niitä olisi kyllä mielellään hyväillyt vaikka koko päivän. Ja muutenkin ihan nätti nainen.

...