Vaimolle mustaa pornotähdet

0

Valkoinen tyttö haluaa vain mustaa kyrpää. Valkoinen tyttö haluaa vain neekerin kyrpää. Nuori Remy haluaa vain mustaa kyrpää. Valkoinen tyttö haluaa vain neekerin munaa. Valkoinen nainen haluaa mustaa miestä. Valkoinen beibi haluaa vain neekerin munaa. Valkoinen koulutyttö ja hänen musta isäpuoli. Isokullinen neekeri vs tiukka valkoinen tyttö.

Musta kyrpä vs valkoinen pillu. Musta mies ja valkoinen tyttö. Isokullinen neekeri ja pieni, valkoinen tyttö. Valkoinen tyttö vs musta kyrpä. Musta prostituoitu saa valkoista kyrpää.

Punatukkainen nainen saa mustaa munaa vittuun. Valkoinen kyrpä suuhuun ja musta vittuun. Valkoinen lutka saa neekerin munaa sisään. Samassa myös Flavion pussit vetäytyivät ja mies suihkutti siemenensä jo toistamiseen vaimon karvattomaan pilluun. Miehet naureskelivat ja irrottivat käsirautani. Olin aivan tyrmistynyt tilanteesta.

Riisuin vaimon silmiltä Flavion laittaman siteen ja vaimo katseli posket punoittaen äsken häntä nussineita miehiä. Erityisesti vaimo näytti yllättyneeltä mustan miehen ilmaantumisesta. Tilanne oli kuitenkin ollut niin kiihottava, että kaluni seisoi armottomasti. Pyysin vaimoa imemään hieman myös omaa kaluani. Melkein samassa spermani ryöpsähtivät vaimon rinnuksille.

Vähitellen aloimme hymyillä toisillemme. Rannalla oli vielä hiljaista ja saimme varattua hyvät paikat. Alkoi olla jo liian kuuma ja päätimme siirtyä terassille aurinkovarjojen suojaan nauttimaan lasilliset valkoviiniä. Menimme terassille istuskelemaan ja hetken kuluttua tarjoilija näytti tulevan kohti pöytäämme.

Yllätys oli melkoinen, koska tarjoilijana oli Flavio, joka juuri viime yönä oli nainut vaimoani. Flavio toi pullon pöytäämme ja kysyi voisiko hän istahtaa seuraamme hetkeksi. Tilanne tuntui oudolta ja pientä mustasukkaisuuttakin oli mielessä.

Suostuimme kuitenkin kohteliaina Flavion ehdotukseen. Flavio silmäili estottomasti vaimoni rintoja ja kehui häntä rannan upeimmaksi blondiksi. Vaimo nautti estottomasti miehen kehuskeluista, vaikka varmaan tiesi itsekin, että samat kehut olivat saaneet varmaan sadat naiset. Lähdin käymään vessassa, joka oli hotellin aulassa. Palatessani näin vaimoni suutelevan estottomasti Flavion kanssa.

Totesin happamasti, että mene sitten. Flavio tarttui vaimo kädestä ja alkoi kuljettaa häntä rantaa pitkin hotellin taakse. Vaimo jutut näyttivät naurattavan kovasti. Hiippailin ikkunan taakse katsomaan ja näin heidän menevän edelleen seuraavaan huoneeseen. Kiersin talon ja pääsin kyseisen huoneen ikkunan taakse. Huone näytti olevan makuuhuone.

Flavio suuteli vaimoa keskellä huonetta ja nosti samalla vaimon hametta ylöspäin. Samassa Flavio työnsi vaimon selälleen sängylle. Vaimo makasi sängyllä jalat koukussa ja hame vyötäisille nostettuna. Flavio laski nopeasti omat housunsa ja suonikas tumma kyrpä ponnahti sojottamaan kohti miehen napaa. Flavio mutisi jotain kreikaksi ja näin kuinka Flavio suorastaan repi stringit vaimon jalasta.

Kuulin kuinka vaimo yritti huokailla sängyllä "condom, please use a condom". Flavio ei näyttänyt olevan kuulevinaan, vaan painautui vaimon päälle kalu rajusti sojottaen. Näin kuinka mies suuteli vaimoani ja ohjasi samalla toisella kädellä kalunsa vaimon nesteistä kiiltelevien pillunhuulien väliin.

Flavio kohottautui hieman ja näin hänen hymyilevän vaimolle, jonka posket punoittivat kiihkosta. Flavio tarttui vaimon nilkkoihin ja nosti sääret suoriksi kohti kattoa. Mies aloitti rajun naimisen ja näin kuinka miehen karvainen vatsa hakkasi voimakkaasti vasten vaimon reisiä. Karvaiset suuret pussit tömähtelivät samalla rajusti vasten vaimon vaaleaa peppua.

Näin kuin mies laskeutui ensin sängynreunalle istumaan ja siitä eteenpäin makaamaan kalu koko ajan vartta myöten vaimon pillussa. Näin suoraan takaa kuinka vaimo alkoi ratsastaa suurella tummalla kalulla. Vaalea peppu laski ja nousi tiiviiseen tahtiin Flavion tumman elimen ympärillä. Hetken ratsastuksen jälkeen näin, kuinka vaimo laukesi voihkien ja jalat täristen. Flavio veti vaimon tiukasti päälleen ja alkoi altapäin nussia rajuin pitkin vedoin.

Hetkessä tummat pussit kohosivat ja näin, kuinka kalu supistellen pumppasi pussien lastin vaimon sisuksiin. Mies riisui sängyn reunalla boxerinsa ja viittoili vaimoa tulemaan lähemmäksi.

Saatuaan peiton pois, mies tarttui vaimon käteen ja ohjasi käden veltolle kalulleen. Näin kuinka vaimo silmät ummistettuna alkoi hiljalleen runkata mustaa kyrpää. Musta kalu alkoi kasvaa hiljalleen vaimon yhä jatkaessa runkkaamista. Vaimon silmät olivat yhä ummistettuina, kun mustan kalun päässä oleva vaaleanpunainen terska osui hänen huulilleen. Vaimo näytti poimivan nyt jo täydessä tanassa seisovan mustan kyrvän suuhunsa. Mies näytti nauttivan saamastaan käsittelystä.

Lopulta mies perääntyi ja kalu ponnahti ulos vaimon suusta. Mies työnsi vaimon kyljelleen sängylle ja asettui itsekin kyljelleen hänen taakseen. Valtava musta kyrpä seisoi koko komeudessaan vaimon vaaleaa peppua vasten. Mies nosti hitaasti vaimon toista jalkaa. Huomasin miten vaimoni tarttui itse miehen suureen kaluun ja ohjasi sen posliiniksi ajeltuun pilluunsa. Mies suuteli vaimon niskaa ja alkoi rauhallisesti työnnellä kaluaan yhä syvemmälle ja syvemmälle.

Flavio asettui vaimon eteen tarjoten juuri nainutta kaluaan imettäväksi. Vaimo poimi Flavion terskan suuhunsa ja samalla musta mies lisäsi tahtiaan. Vaimon koko vartalo heilui, kun musta kalu yhä uudestaan ja uudestaan upposi pohjaan asti. Hetken kuluttua mies vetäytyi ja käänsi vaimon selälleen. Mies nousi vaimon jalkojen väliin ja painoi suonikkaan kalunsa saman tien pohjaan asti.

Vaimon tissit heiluivat naimisen tahdissa, kun mustan miehen perse tikkasi yhä kiihtyvällä tahdilla.

.