Viro sex venäläinen nainen etsii suomalaista miestä

0

Luulevat olevansa parempia kuin muut mutta se varmaan johtuu huonosta itseluottamuksesta. Joten ei huolta miehet, kyllä naisia löytyy maailmalta, toisin kuin suomineidot antavat ymmärtää Ja olen siis suomalainen! Yleensä nämä tyypit suhtautuvat aika penseästi minuun mutta anna kyllä samalla mitalla takaisin!

Tajuux et ei ole enää luku senkin pässi! Sinäkin varmaan panisit ennemmin suomalaista miestä kuin ulkolaista naista! Natseistakin oli muuten aikamoinen osa homoja!!! Tollasta tekis kans mieli vetää turpaan kadulla!!!!!!!!!!!!!!! On päässyt kusta sekaan! On tainnut isäsi naida siskoaan!!!! Luuletko olevas joku kimi räikkönen!?

Tollanen luuseri kuin sinäö ei erottas pillua kullista, saatanan suominationalistipaskakasa!!!!!! Joten jos mua vaan syytetään niin se on varma että teidän lafka ja ice-man joutuvat myös pulaan!!!

Mutta tullaiset kirjoitukset kuten ice manin saa minut raivon partaalle. Teidänkin säännöissä lukee että ei saa kirjoittaa rasistisia tekstejä. Ice manhan juuri kirjoitti rasismiin viittaavaa. Muuten älä suunnittelekkaan avioliittoa. Toisaalta se kannattaa tehdä vaikka minkä maalainen tahansa olisi kyseessä! Harvemmin ulkomaalaisen kanssa solmittu avioliitto onnistuu.

Tulee ero liian usein. Omaisuus menee ilman avioehtoa. Suomalaisten geeniperimä on niin sisäsiittoinen,että ulkomaalaisia tarvitaan. Nainen baltian maasta meni vihille suomalaisen miehen kanssa.

Muuttivat heti suomeen mies siellä päin töissä. Nainen sai mitä halusi. Nainen kävi baarissa kiusaamassa suomalaisia miehiä,petti. Löysi baarista monta vuotta nuoremman suomalaisen miehen. Muutti yllättäen omaan kämppään ja vei mitä talosta lähti. Joutuivat myymään talon kun mies ei selvinnyt maksuista puolet talon arvosta joka olisi naiselle maksaa,loput talorahat menivät puoliksi mitkä jäi velan maksun jälkeen käteen. Tämä nykyinen nuori mies asuu nyt naisen luona vaikka kirjoilla kotonaan.

Maksaa naisen laskut ja ostaa kaikkea tälle naiselle. Lapsista tämä exmies tuleva maksaa elatusmaksuja kuten kunnon miehen kuuluukin ja ei jää paljoa käteen sen jälkeen,perjantai pulloon ja vähään ruokaan. Naisella menee nyt tosi hyvin,asumistukeakin saa reippaasti. Ystävä hommasi naisen töihinkin puhumalla hänet sinne.

Lapsia tämä baltian kaunotar ei enää halua nämä aikaisemmatkin vahinkoja hän sanoi ja käy sääliksi tätä nuorta 'hoitoa' kun joskus hänelle se hinku eteen tulee. Nainen sanoo kuitenkin ystävälleen ettei ole tosissaan tämän nuoren miehen kanssa,katsotaan nyt toteaa.

Eipä minulla muuta sanottavaa ole kuin jokainen tamppaa tavallaan. Ainakin menee baltian naisella enemmän kuin hyvin ja sai suomen kansalaisuuden mitä se odotti vuosia. Myönsi että halusi entisestä asuinpaikastaan pois.

Siellä oli ankeaa uskokaa tai älkää. Nyt hän käy siellä hienolla autolla lomailemassa ja toiset katsovat kateellisina miksi se en ollut minä. Sieltä vaan kaikki hakemaan vaimo,halukkaita on enemmän kuin tiedättekään. Pelkkä suomen kansalaisuuskin on heile lottovoitto ja pääsee pois. Hampaatkin saa laitettua taas kuntoon ja valkoiseksi kuten kaikilla heillä on tapana heti ensimmäisenä tehdä.

Ei sun naisen ominaisuudet johtuneet syntymämaasta eikä huonosta säästä, vaan hänen luonneominaisuuksista. En usko, että hän muuttui parastiitiksi Suomeen muutettuaan, hän oli sitä jo ennen. Olen itse ns Baltian maista ja mulla on suomalainen miesystävä. Hänellä on hyvät tulot, hyvä uusi asunto, hieno auto jne.

Hän on ennenkaikkea hieno ja lämmin ihminen. Muuten, hän tarjosi mulle yhteisen lomamatkan hänen kustannuksellaan ja arvaa mitä? En suostunut siihen, vaikka mieli tekikin etelään. Mulla on itselläni työ ja aivot mitä käytän. Henkilökohtainen onneni ei riipu asuinmaastani, passista ei ole Suomen passi , peltilehmästä eikä valkoisista valkaisemattomista hampaistani, vaan omasta asenteestani tässä elämässä. Tottakai ne jättää teidät, tai pettää tosimiesten kanssa! On turha kuvitella, että ne pysyy uskollisina teille.

Laskekaa tasoa omalle, niin kaikki, sen jälkeen on ok! Kaikkihan sen tietää, että se joka ei muuten saa itselleen puolisoa hakee sen sieltä, missä ihmisillä vaikeat olot ja halu päästä pois. Eivät ne naiset rakkaudesta teitä nai, kyllä siinä painavat ihan muut seikat.

Kannattaisi siis katsoa peiliin, jos ei puolisoa löydy kotimaan kamaralta vaan pitää puoliso etsiä "kuvastoista". On se kumma kun suomalaiset miehet ja naiset ei opi sitten millään. Esimerkkejä on pilvin pimein. Todella yksikantaisesti kertovat nämä ihmiset kokemuksiaan itänaisista. Uskon kyllä ihmisen vilpittömyyteen viimeiseen saakka.. Olitte mistä tahansa,jos osaatte käyttäytyä pärjäätte missä vain! Poikkeuksiakin toki löytyy mutta kyllä kaava tuntuu tuota noudattavan.

Katoppa omaas niin ymmärrät miksi moni hakee muualta. Tätä on ollut kiva seurata. Loppujen lopuksi te kaikki olette oikeassa ja väärässä. Ihmiset ovat yksilöitä, kaikkialla maailmassa ja kulttuurierot ne ovat rikkaus.

Kyllä haluaisin myös itse Venäläisen vaimon, Miksi? Se nyt vaan on hyvin loogista, jos haluamme tavata ihmisiä, eri kulttuurista. Venäjä on tuossa rajan takana, ei todella tarvitse lähteä toiselle puolelle maapalloa. Minulle on tärkeintä, jos menen naimisiin vielä, Haluan toki mennä naimisiin naisen kanssa jo näyttää naiselta, mutta en naisen kanssa joka näyttää mieheltä. Ja oletan myös naisten haluavan miehennäköisen, vai olenko väärässä.

Ja kaikki maailmassa eroaa, tottakai, ei onni ole loputon, onni ja ihastuminen, rakastuminen, n. Pystyttekö erottamaan tottumisen ja rakastumisen.?. Naapurillani on siis venäläinen vaimo. Hän on korkeasti koulutettu ja erittäin kaunis. Tyttären toi mukanaan tänne muuttaessaan. Tyttö meneee syksyllä kouluun.

Hän on oppinut jo melkoisesti suomenkieltä. Mutta tämä äiti; hän ei sitten olekaan oppinut, eikä hänellä ole työtä. Ukko on hänestä niin mustasukkainen, että ottaa tämän kengät aina mukaansa kun esim.

Ukolla on ikääkin n. Tässä keväällä kun halkoja tontillani pinoon latoilin, tuli tämä naapurin "maatusha" paljain jalon avukseni. Toi mukanaan kahvit ja leipomaansa. Mutta palkan hän halusi, siis sitä "onnee". Osamaksulla olenkin sen jälkeen melkeinpä päivittän hänelle palkkaa maksellut, luulempa että jo exrankin kanssa. Ja niin tulee jatkossakin tapahtumaan Jos kysytte suhdettani itse naapuriin, niin kerrottakoon että moneen vuoteen ei ole edes kättä toisillemme nostettu.

Saattoi olla, että nyrkkiä on joskus puristeltu. Jos kertomuksesi on tosi, eikä provo, niin sympatiani ovat kokonaan tuon naisparan puolella. Oikeasti sattuu jotenkin tuonne mielen sopukkaan se, että tästä maasta, jota isoisämme verissä puolustivat löytyy niin paljon ihmisiä, joiden takia tosiaan ei sitä olisi tarvinnut tehdä.

Tämä henkilö on ilmiselvä MT-tapaus mielenterveys , joka pirstaa huonoa onneaan naisten suhteen. Kuinka moni suomeen esim. Totuus on se, että tänne itsekseen tulleet venäläiset eivät katsokaan suomalaisten suuntaan avioitumis mielessä ,vaan puoliso haetaan venälältä.

Eli kyllä venäläisellekin on venäläinen paras puoliso, silloin suhde on tasavertainen ja kulttuurieroista johtuvia ristiriitoja ei synny. No ei todellakaan pidä paikkaansa.

Herääpä pahvi tähän päivään, esim. Helsingissä on jo suuri venäläisväestö ja paljon sekasuhteita. Ajatuksenakin sellainen asia tuntuu vieraalta. Ei sekasuhteet niin yleisiä ole kuin annat ymmärtää, joitakin poikkeuksia toki on, sehän on selvä. En ole todellakaan mikään MP-tapaus!

Ja olet todella väärässä, etten saa naista Venäjältä! Nimittäin tutustuin n 2 vuotta sitten Moskovassa yhteen naiseen, jonka kanssa olen tapailut n 10 kertaa viikon jaksoissa! Ja rahalla tässä tapauksessa ei todellakaan ollut merkitystä, eukolla nimittäin saman kokoinen palkka kun mulla!

Ollaan menossa naimisiin syyskuussa ja mä muutan Moskovaan, johon sain firmani kautta siiron! Mua vaan vituttaa nämä 40v ukot joka hakee naisia itselleen!

Olen nimittäin nähnyt paljon sellaisia! Eli tarkoitin että hakesivat oman tasoisia naisia, eikä kympisiä bimboja! Tai sitten kuvittelet vaan olevasi kauniimpi.

Yleensä tuolla kehuskelun määrällä totuus on kaikkea muuta Mutta lähinnä siis tarkoitin että kyllä suomiböönat kelpaa näillekin kavereille panopatjoiksi. Oikeat seurustelukumppanit etsitään yleensä muualta. Hyvä kun täältä löytyy normaaliinkin suhteeseen kykenevää miestä.

Täällä toiset ostaa vaimoa kuin ravihevosta. Ja sitten kun vaimo on ostettu,se on oltava tottelevainen. Ei mikään omia aivojaan käyttävä feministi. Toisen maan köyhyyttä käytetään hyväksi. Tällasia miehiä on muuallakin kuin suomessa. Ei oo ihmisarvot kunnossa. Sitäpaitsi miksi tuossa tilanteessa ei pettäisi? Käyttäähän äijä häntäkin hyväkseen. Ai ja sulle onnea. Muutatko venäjälle vai vaimo Suomeen?

Mä muutan Moskovaan, aluksi vuodeksi, myöhemmin nähdään. On se suuri muutos, mutta mitä rakkaudelle mahtaa!

Moni lankeaa polvilleen ja kosiikin jo. En jaksa edes lukea tuota riitelyä. Minusta asia on ihan selkeä. Etenkin jos käytössä ei ole välittäjiä välittäjä tekee asiasta kaupankäyntiä ja naisesta tavaran.

Sen jälkeen kohtelet naista vähintään niinkuin ihmisoikeudet edellyttävät. Ja nainen kohtelee sinua. Ei väkivaltaa, ei pakottamista, ei rajoittamista. Kahden ihmisen välinen liitto, jonka kehyksenä toimivat ihmisoikeudet. Mitä siihen on sanomista kenelläkään. Niin tämä venäläinen nainen, kuten sinäkin. Naisen motiivit voivat olla mitä vaan. Mutta kumpikin teistä tietää sen.

Siinä voi käydä huonosti. Itse päätät otatko niitä. Kaikki tämä siis edellyttää sitä, että nainen on omasta tahdostaan liikkeellä. Ja sinussa on oltava riittävästi ihmistä käsittelemään asia ilman väkivaltaa - kävi miten kävi. Hävettää kirjoittaa tuo mutta suomalainen mies ja iso pettymys on huono yhtälö.

Toivotan onnea, kuka lie sitten emännäksi löytyykään. Kerro sitten miten sujuu? Mari, on ilo lukea järkevää tekstiä, haukutaan suomalaisia naisia täällä sitten vaikka mistä mutta sana on ainakin hallussa ; Tohon ite asiaan voi vaan sanoa että elämään, omaan ja muiden, mahtuu kaikenlaista. Itse touhuan venäläisten kanssa töiden takia kaiken aikaa, ja ne on ihan tavallista porukkaa.

Kun on yhteinen kieli, ja yhteisiä intressejä, voin vilpittömästi sanoa että yhteistyö, kaikenlainen, syntyy suomalaisen ja venäläisen välille paljon helpommin kuin esim. Sama pätee asiaan välillä venäläiset - "ulkomaalaiset". Suomalainen ei kokemukseni mukaan ole venäläisen mielestä oikea ulkomaalainen, vaan semmonen omituinen välimalli.

Ja suomessakin on hienoinen ero esim savolaisella naisella ja urbaanilla helsinkiläisellä city ladylla. Ne erottaa yllättävän helposti toisistaan Tosta parisuhdeasiasta on vain niin helppo tehdä numero, niiden jotka yleensäkin tekevät numeron joka asiasta ja toisten asiat kiinnostaa poikkeuksetta enemmän kuin omat.

Toisinaan ois hyvä olla kiinnostunut omista asioistaankin,if you know what I mean Ei ole kotimaasta kiinni 6. Mielestäni eniten yhteiselämän onnistumiseen vaikuttaa molempien luonteenpiirteet ja yhteensopivuus.

Olen jo keski-iän saavuttanut mies ja olen ollut naimisissa kotimaisen naisen kanssa ja nyt Ukrainalaisen naisen kanssa. Olen tavannut hänet Suomessa jo lähes kymmenen vuotta sitten.

Luettuani viestejä jotka liittyvät tähän aiheeseen, huomasin selvästi slaavilaisen puolison omaavat,jotka mielestäni kuvaavat monia asioita. Alussa on toki oppimista puolin ja toisin, mutta ei kannata yleistää kansalaisuutta ja avioliittoa. Toki kannattaa olla varovainen kaikkien kanssa ,koska samat lait pätevät Suomessa samalla tavalla eli puoliksi jaetaan omaisuus eron sattuessa kohdalle.

Eikä eron sattuessa olla sukulaisia, joten samat kaavat käydään läpi, jonka tiedän entuudesta Suomalaisen kanssa. Olen ainakin kokenut olevani samalla aaltopituudella satojen keskustelujen kautta, joita olemme käyneet kaksin pitkinä talvi-iltoina. Luonteemme ovat täydentäneet toisiaan. Vaimoni ei ole slaavilaisen tunteita purkava, vaan paljolti rauhallisuuteen tähtäävä.

Yhteiselämä on kuitenkin sikäli parempaa,kun aktiivisuus osoitetaan monesti vaimon puolelta ei tarvitse vongata. Taloudellisesti ajatellen pidän heitä tarkkoina rahan ja alkoholin suhteen , joka on ainakin meille suonut koko perheen kerä yhteisiä etelänmatkoja vuosittain ei kuljeta kuppiloissa eikä polteta tupakkaa Olemme molemmat töissä ,eikä vaimolla ei ole omia lapsia, mutta lapseni edellisestä avioliitosta ovat hyvissä väleissä hänen kanssaan.

Lopuksi toteaisin ettei sittenkään tulisi yleistää, pääosa entisen Neuvostoliiton kansalaisista on vastuuntuntoista porukkaa, mutta omia pieniä kulttuurieroja kannattaa oppia hyödyntämään positiivisesti. Elämä voi olla monilta osin jopa helpompaa,kun ei tarvitse aina yrittää toimia kilpailuyhteiskunnan mukaan. No, elämme mielestäni hyvää perheelämää jota olin pitkään kaivannut.

Puhut asiaa, mutta niin monta tapausta nähneenä, monet Venäjältä Suomeen naidut naiset ovat tulleet tänne juuri paremman elämän toivossa. Tavallisesti ovat eronneet muutaman vuoden Suomessa asumisen jälkeen.

Omassa lähipiirissäni näitä tapauksia on kolme: Tavataan Pietarissa, "rakastutaan", mennään naimisiin ja vaimo muuttaa Suomeen, tehdään yhdessä lasta, haetaan vaimolle kansalaisuutta ja erotaan. Koko suhde on kestänyt maksimissaan 5 vuotta. Tämä kaava on toistunut näissä kolmessa tapauksessa. Ikävä yleistää, mutta näin se usein menee.

Itse tunnen kaksi venäläistä naista suomalaisen miehen kanssa aviossa, hyviä tyyppejä ja hyvissä hommissa. Sitten tunnen varmaan lähemmäs kymmenen tapausta, missä suomityttö on tuonut etelän miehen tänne, ja yleensä nämä suhteet kestää korkeintaan vuoden ennen kuin mies vaihtaa nuorempaan sitten kun luvan asua Suomessa niin nainen lähtee vaihtoon. Siitähän voisit aloittaa uuden keskustelun. Tämän aiheena on venäläinen vaimo, you see!!!

Venäläinen nainen on yleensä naisellinen ja perhe keskeinen. Mutta voi olla myös materialisti, jos tällaista on havaittavissa, niin suhde kannattaa katakaista heti.

Myös ravintolassa viihtyvät ovat huono juttu, venäläisillä on selvästi suurempi temperamentti kuin täkäläisillä ja sen seurauksena tällaiset taipumukset karkaavat helposti hallinnasta ja sen seurauksena mies on aika äkkiä vaikeuksissa. Itsellä on kokemusta yhdestä seurustelusta, tyttö oli materialisti, piti suhde katkaista, vaikka muuten kyllä hyvä.. Kannattaa olla tarkkana muuten voi olla illalla maatuska ja aamulla päätuska. Nämä on ilmaisia sivuja, siihen voi liittää omat yhteystiedot.

Tosi hyvä sivusto, kaikki tytöt aidot ja ne vastaa viesteihin! Mutta nä on venäjäksi! Olin avoliitossa Suomalaisen kanssa ja on kaksi yhteistä lasta. Oli veneet autot molemmilla vaikka avopuoliso ei ollut työssä ja kesämökki. Kodissa neliöitä "riittävästi 6h poreammeet jne. Mutta tyytymättömyys oli hirveää kun meillä oli kaikki huonommin kuin muilla.

Avopuoliso ei laittanut edes ruokaa minulle. Sitten kyllästyin kaikkeen ja päätin vaihtaa kumppanin kansallisuuttakin. Kuvaan tuli Venäläinen nainen jä hänen kaksi lasta. Tapasimme ystävien välityksellä ja myöhemmin kahdestaan kaupungilla. Hän ei vienyt koskaan kotiinsa ja ihmettelin onko hänellä aviomies kotona.

No lopulta tein tiukan kysymyksen miksi. Hän sanoi ettei voi sinne vieraita viedä koska hänellä on vaatimaton asunto. Lupasin etten pyörry oli mikä oli.

Lähdimme ihmettä katsomaan ,mutta kyllä oli jalat pettää kun näin millaisessa ihmiset asuu. Myöhemmin hän totesi että minun koira asuu paremmin kuin hän Venäjällä. Asunnossa ei tullut vettä sisään eikä ulos eikä ollut kaukolämmitys toiminut kymmeneen vuoteen.

Siinä aikaa myöten tutustuttiin mutta jouduin nukkumaan eri huoneessa ja oli tiukka ei seksille. Ei ennen kuin tutustutaan ja jos mennään naimisiin sitten vasta. Olin varovainen ja tein avioehdon. Sain hyvän vaimon, siis lyhyesti sanottuna hyvän. Toki on kulttuurieroja mutta olen matkustellut muuallakin kuin kotimaassa eikä siitä ole ollut isompaa ongelmaa. Vaimon tytöt tulee joskus samaan sänkyyn nukkumaan ja se hämmenti ensimmäisellä kerroilla, ovathan he jo 17 ja Vaimo ja minun lapset ovat erittäin hyviä ystäviä.

Ja myös lapset keskenään. Rohkeasti vain muillekin samaa. Mutta jos alkoholi maistuu niin Venäläinen nainen ei pidä siitä. Suomalaisilla on hyvin virheellinen käsitys Venäjästä ja venäläisistä. Internet on myös Venäjällä hyvin laajalti levinnyt - itse en tiedä yhtäkään venäläistä, jolla ei olisi tietokonetta ja nettiä lukuunottamatta muutamia vanhuksia. Tietokoneet ovat tietty keskivertovenäläiselle kalliimpia kuin suomalaiselle, mutta hyvän nettiyhteyden saa nykyään ruplalla, eli viidellä eurolla.

Ja kyllä, Moskova on aivan kuin erillinen maa Venäjän sisällä. Sanoisin, että Moskovassa elintaso on jo sama kuin Suomessa, plus, mahdollisuudet todella hyvään elintasoon ovat huomattavasti suuremmat kuin Suomessa.

Muu Venäjä onkin asian erikseen. Koko massa olikin vuoden lopulla vain 23 miljoonaa tietokonetta joten ei noista kovin moneen perheeseen enää riitä kun luvusta otetaan päältä pois firmojen tietokoneet. Olen 'Venäjä vastaus' viestin kirjoittaja. Kyllä se on totta että netti ei ole vielä kaikilla, monethan venäläiset ovat köyhiä. Onneksi elintaso koko ajan nousee. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin.

Tosiaan, ensinnäkin olisi mukava nähdä tuo virallinen teknologiaraportti. Siihen voit varmaankin antaa linkin? Koska voin kyllä ihan varmuudella sanoa, että enemmän kuin 12 miljoonaa venäläistä käyttää internetiä. Minulle on yhdentekevää käyttävätkö he internetiä kotona köllötellen, töissä, yliopistolla tai koulussa tai vaikkapa nettikahvilassa.

Aika oudolta kuullostaa, jos asut venäjällä, ja väität ettet tunne ketään jolla ei olisi internettiä. Itse olen käynyt lukuisia kertoja venäjällä ja minulla on monia ystäviä siellä. Monellakaan heistä ei ole mahdollista käyttää internettiä. Isoissa kaupungeissa Pietari ja Moskova yms.

Oletkohan joskus käynyt esim. Sortavala, lahdenpohja, Kurkijoki, Viipuri linjalla tutustumassa? Ei ole internet kaikkien saatavilla.

Minusta taas on hyvin outoa se, että väität, että sinulla on monia venäläisiä, joista monella ei ole mahdollisuutta käytää internettiä. En kyllä ole missään vaiheessa väittänyt, että netti olisi jokaisen venäläisen saatavilla, vaan että omien tuttavieni saatavilla se on. Ihmetyttää vain, että keitä nuo ystäväsi ovat, joilla ei ole minkäänlaista mahdollisuutta käyttää internetiä. Eivät ainakaan nuoria tai opiskelijoita ilmeisestikään En ole käynyt Sortavalassa, Lahdenpohjassa, Kurkijoella enkä Viipurissa tutustumassa.

Sen sijaan olen tutustunut aiheeseen Pietarissa, Moskovassa, Tverissä, Nizhny Novgorodissa, Izhevskissa, Cheboksaryssa, Kazanissa, Jekaterinburgissa, ja monissa alueiden pikkukaupungeista. Mielestäni on hieman huono lähteä puhumaan internetin saatavuudesta, jos kokemusta on pelkästään YHDELTÄ alueelta, joka sattuu olemaan yksi Venäjän köyhimmistä vieläpä.

Helsingin väkiluku alle asukasta , ja monen monta muuta miljoonaa Helsingin kokoisissa "pikkukaupungeissa", joten mielestäni se on ihan hyvä ottaa huomioon.

Juu, varmasti on alueita maaseudulla ja pikkukylissä, joissa internetiä ei ole mahdollista käyttää, mutta aika harva sellaisissa paikoissa loppujen lopuksi asuu ja vaikka heitäkin olisi joitain miljoonia, niin Venäjän väestön huomioon ottaen se vähemmistö on hyvin pieni. Edelleenkään en yritä sanoa, että KAIKILLA venäläisillä on netti, mutta omilla tuttavillani se sattuu olemaan, ja olen kyllä sitä mieltä, että se Venäjällä yleisesti on hyvin laajalti levinnyt, vaikkei sitä kaikilla kotona käytettävissä olisikaan.

Tietenkään tilannetta ei edelleenkään voi verrata Suomeen, missä netti taas on suurimmalla osalla käytössä kotona sekä työssä. Laita vaikka aluksi lapsikuolleisuus luvut Moskovasta. Sitten vaikka katulasten määrä. Että oikein internetti, wau. Jos tajuaisit että internetiin ei tarvita puhelinlinjaa ihmeempää asiaa, ymmärtäisit ettei ookaan niin kova juttu. Nimittän samaa ikäluokkaa olevista suomalaisnainsista jotka ilmoittavat olevansa eronneita näkee jo päältä miksi he ovat eronneet.

Ovat nimittäin poikkeuksetta niin lässähtäneen näköisiä että ilmanmuuta se on syy miksi miehet ovat heidät jättäneet ja jos vaurastuneet niin ovat vaihtaneet nuorempaan. Mallichattailijasaiteilla on myös paljon venäläisiä naisia, ja jotkut heistä ovat aivan mahdottoman hyvän näköisiä.

Se lie selvä että he eivät enää edusta mitään tyypillistä vnäläisnaista. Aina puhutaan siitä miten pitkäsääriset naiset ovat kauneita.

Minusta tämä on vähän hämmentävä sikäli että minusta ei niinkään pitkäsäärinen nainen ole se kaunein vaan sellainen jolla on vähän pidemmän näköiset reidet kuin sääret, tai paremminkin niin että ne reidet ja perse on sopivasti yhtä niin että reidet näyttävät vähän pitkiltä.

Sääret pitää olla hyvän näköiset mutta jos liian pitkät niin ei enää näytä naiselliselta. Naisethan käyttävät kuitenkin korkeapohjaisia platform kenkiäkin jotka korostavat säärten pituutta.

Naisen perse ei saa olla paljon hartioita leveämpi mutta ei myöskään hartioita kapeampi. Rinnat eivät saa olla mitkään superutareet vaan hyvän näköiset ja sopivan kokoiset. Niin ja ei pidä unohtaa kasvojen kauneutta. Oikeastaan suurin ongelma nyt tuntuu olevan löytää ainakaan netin kautta kirjoittelukumppaniksi aitoa venäläistä tyttöä!!

Tuntuvat suurin osa olevan näitä huijareita ja taitaapi kaikki deittipalstatkin olla joko huijareiden ylläpitämiä tai ainakin ovat vallanneet ne aika tehokkaasti. Huijaus on maailmanlaajuista, Australiassa ym. Aasiassa, jossa myös naisia huijataan, mutta näillä taas ei ole paljon fyrkkaa. Suosittelisin lämpimästi matkustelua Venäjällä. Herätys, totuus ei löydy netin deittipalstoilta. Minä asun Venäjällä, ja olen myös matkustellut paljon ympäri Venäjää, Uskallanpa väittää, etä todennäköisesti huomattavasti enemmän kuin sinä.

Ja voin sanoa, että kyllä venäläiset huomattavasti enemmän näkevät vaivaa ulkonäkönsä eteen kuin suomalaiset. Sekä miehet että naiset. Mistä näitä kannattaisi etsiä? Olisiko antaa jotain venäläistä deittisivustoa tai vastaavaa? Venäläisiä löytyy Venäjältä,kongolaisia Kongosta, argentiinalaisa Argentiinasta. Mene etsimään vaan ja jos jäät sille tielle niin molempien maiden älykkyysosamäärä nousee, vissiin.

Eli sain tuossa sähköpostin jokusen aikaa sitten Venäläiseltä naiselta. En ole melkein minnekkään sivustolle edes jäsenenä. En käy katselemassa naisia netin välityksellä, en Suomesta enkä Venäjältäkään.

Kysyin mistä sai minun tiedot niin vastaus "Pari ystävää töissä virastossa Olihan siellä asiallinen kuva hänestä. Kertoi itsestään lyhkäisesti ja ensimmäisessä viestissä totesi heti, että jos harmittaa kun hän lähettää viestin minulle niin kerro, lopetan heti pyynnöstäsi. Saanko laittaa sinulle viestiä? Tähän väliin kirjoitan hieman omaa taustaa jos jotaki ees kiinnostaa , eli olen ollut kerran naimisissa ja ensimmäisen kerran havahduin häissä kun ex-vaimoni kaverit pitivät sketsi sarjan.

Muutama lainaus "Hyvä kun löysit tuollaisen miehen" "Sillä on rahaa ja sinun ei tarvitse enää ikinä tehdä töitä" "Sillä on Bemarikin" Tuo hämmästyttää jos naisia kiinnoistais oikeesti joku auta taikka Bemari auto kyl oli itseni mielestä hieno ja kiva ajella "Elämäsi on muuttumassa ihanteeksi kun saat olla kotona ja harrastaa yksin jne" No selvisihän tääkin sit myöhemmin mulle, kun hain avioeroa.

Liiton loppu oli aivan kauhea joten silloin en halunnut ajatella kyseistä henkilöä. Tämä nainen tosissaan jäi kotiin ja pisti kaikki omat tulonsa jonnekkin ja en tänä päivänäkään tiedä minne eikä enää kiinnostakkaa, ihmeellistä vain Olen ollut todella antelias ihminen lapsenakin tein ihan outoja juttuja Tätä exäni käytti ja haukkui Aikuisten oikeasti minua tein mitä tahansa.

Jos hän pyysi tekemään jotain niin tein sen aina väärin Tämäkin söi itsetuntoa kun sukulaisetkaan ei luottanut minuun Minulla oli tuolloin firma ja en halunnut työntekijöideni jäädä puille paljaille jos vaimoni saattaaa minut pöpilään.

Niin odotin, että kaikki löytää uudet työpaikat ja lopetin firman. Tämä oli suuri kolahdus exälle. Tienasin siltikin enemmän kuin normaali palkkatyössä käyvä ihminen. Mulla oikeesti loppus rahat tähän naiseen. Huomasin, että kyllä se vaan oli rahan perään ja niin on kaikki kaveritkin sanonut, miehet sekä naiset.

Kaikkea en halua kertoa mitä hän teki minulle, mutta en tällä viestilläni jaottele naisia joihinkin luokkiin yhden naisen käyttäytymisen vuoksi.

Osa asiasta koskee pelkästään exääni, mutta suurinosa on monessa suomalaisessa naisessa. Tämä on äitini ja en tajua sitäkään. Ja jos ei vieraita tule käymään 2kk aikana ketään niin hän ei laittanut tikkuakaan ristiin kodin siistiksi jättämistä - siis ku mennään Siwaan niin kyllä siinä nyt college housuilla voi mennä - eikä kaupungille nyt tarvii itteään täysin timmiin kuntoon laittaa Mutta se siitä ihmisestä ja niin kuin totesin jo osa koskee vain exääni, mutta suurin osa näistä "ominaisuuksista" löytyy suomityttöistä.

En solvaa naisia, mutta kyllä ihmettelen suuresti. En minäkään maailman siisteintä kotia pidä, mutta jossakin kunnossa joo: D Eli asia pomppasi raiteiltaan, mutta kun nuo tulivat mieleen edellisten kommentoijien sanoista: Ottaaako oikeesti joku nainen yhteyttä näin ja ulkomailta vilpittömästi? Kyseinen nainen Venäjältä on avoin, aivan erilaista mitä Suomessa.

Ex-työkaverini joka oli Venäjältä tullut miespuolinen sanoi muuttavansa takaisin kotimaahansa, koska siellä naiset käyttäytyvät paremmin ja oikeasti on kauniita naisia.

Suomessa tulee yhden päivän aikana huoliteltu nainen vastaan ja Venäjällä on toisinpäin ehkä vähän liioittelua tuo loppu Olen nyt ollut tähän tyttöön yhteyksissä varauksella ja mielenkiinnolla odottanut mitkä ovat motiivit.

Vaikuttaa liiankin hyvältä kyseinen henkilö. Oletteko törmännyt näihin ylemmänluokan seksipalvelussa olevia naisia? Näissä vaan on käynyt ku on tavattu nainen niin sitten tulee lauma miehiä ja sanoo, että maksa x-määrä rahaa ja saat naisen ja muutatte heti Suomeen. Sanoivat myös, että lähettäkää joka kuukaausi rahaa heidän tililleen tai nirri lähtee pois.

Eli kokemusta tämän luokan toiminnasta? Toivottavasti nyt jokainen nainen ei suutu, mutta nykyään kyllä haluan sanoa oman mielipiteeni ja kuuntelen toisten, mutta en muuta heidän ajatusmaailmaa pakottamalla tätäkin tapahtuu samaan ajatteluun kuin minä. Kommentoikaa vaan suomiflikat tähän Ja tiedän kyllä Suomestakin näitä todella mukavia vaimoehdokkaita eivät siis ole ainakaan minusta kiinnostuneita huomaavaisia, pitävät kodin siistinä ja urheilevat sekä ovat kauniita, koska pitävät itsestään huolta.

Tuo on vain harmi, että oikeesti nuo on ainakin Suomessa harvinaisia.. No katotaan onko kellekkään muulle sattunut maileja, että onko jonkun firman palkkalaisia houkutteina Anteeksi kirjoitusvirheet sekä paskat lauseen rakenteet.. Aika sekava oli juu juttu, olikohan unta vai mitä, oletkohan Suomessa käynytkään ja suomalaista naista tavnnutkaan niin kuulosti koulutetun desantin jutulta, kuin kirjasta luettu , siis mitä pitää sanoa.

No joo, ehkä et ole suomalaisesta naisesta kovin kiinnostava. Mutta en halua loukata kuten sinä haluat ja se miksi haluat loukata suomalaista naista , no se varmaan on sinun ongelmasi, ei sen kohteen jota loukkaat. Psykoanalyysi on aina joskus ihan hyvä juttu, ihan noin vaan ystävällisessä mielessä ketään loukkaamatta. Mutta joskus on hyvä tutkailla ihan sitä omaa sisintä.

Mutta kyllä Kalifornian tytöt aina maatuskat voittaa ja Puolassa on maailman kauneimman naiset, ihan oikeasti, siitä ei pääse mihinkään. En ole eelämässäni lukenut yhtään kirjaa, koska vihaan lukemista. Aina kun kirjoitan jotakin niin kirjoitan sitä tahtia mitä aivot ajattelee En ny tiiä kumpaa tarkotit 1 Suomitytöt ei tykkää minusta 2 Mä en tykkää Suomitytöistä 1.

En ikinä halua kehua itseäni vaan paremminki aliarvioida varsinkin toisten ihmisten silmissä. Siis kyllä niitä Suomityttöjä on ollut aika paljon kiinnostuneena minusta 2. Kerroin mitä minulle on tapahtunut ja mitä ystävät ovat kertoneet toisista naisista. Siis ne keskustelut eivät ole olleet mitään Panettelu hetkiä. Ollaan tosissaan ihmetelty miksi asiat on näin ainakin nykyään Juu ja mielipiteitä saa sanoa, mutta en nyt ymmärrä missä kohtaa loukkasin Suomalaisia naisia Tahallisesti?

Jos näin niin kirjoitan päin persettä. Sanon asian lyhyesti, eli olen kaverit myös todennut, että Suomesta on tosi vaikeeta löytää ns. Ja sanoin, että niitä täällä onkin ja speciaalimpiakin on mutta valitettavasti harvakseltaan.

No tuohon nyt ei viittinyt kertoo kaikkia huonoja omia puolia, mutta voin luetella nekin: Tää ei ole ylpeilyn aihe, mutta naiset ja työhaastattelijat eli tutkivat ihmisen käyttäytymistä haastiksessa, itsetuntoa ja itsensä tuntemista ovat todella usein sanoneet miksi ihmeessä analysoin itseäni noin paljon ja tarkkaan. Vastaukseni on, että haluan kehittyä niissä asioissa joissa olen huono, on se sitten käytöstapa tai kirjoitustaito suomi24 palstalle: En tainnut sitä mainita, että Suomessa on myös todella paljon paskoja miehiä itse en voi tuohon vastata itsestäni ja hyviä harvakseltaan Mutta nyt käsittelinkin Venäjä versus Suomi.

Venäjälläkin löytyy naisia ja miehiä jotka juovat puoli litraa vodkaa aamupalaksi. Tällä hetkellä olen sinkku ja mielelläni aloittaisin naiseen tutustumisen jos löytäisin vähänkin mistä tykkään ja tietysti että minäkin olisin hänen silmissään kiinnostava. Eli vaa säälittää "hyvien" naisten vähyys Suomessa. Sitä en ole analysoinut mikä miesrintamalla on. Ei ole koskaan tultu mietittyä. Voi olla prosentit vaikka sama mitä naisilla. Täällä naiset voivat vaikeroida kun kunnon miehiä ei löydy jopa pienillä kriteereillä, tupakoimaton, not alkoholisti, työssäkäyvä ja edes hieman huomiota ja hellyyttä antava mies.

Luulen että voi olla tosi vähissäkin. Sano vaan niin voin kirjoittaa pari palstaa omista huonoista puolista: D Ei olis muuten mullekkaa ketää: D Enkä ookkaa väittäny et kaikki oravat ois paikallaan mun pään sisällä.. Ystävällisin terveisin kaikille naisille ;. D Kyllä aidot naiset ovat naisia: Onnellista kesää sinullekkin uljaan Ritarin kanssa: Hän on omillaan toimeen tuleva nainen, korkeasti koulutettu, mutta ihmisenä aivan mahtava.

Ymmärtäväinen, avoin, ei ylpeä vaikka moni olisi. Todella kaunis kuin malli, mutta luonne kuin taivaan enkelin. On minua 9 vuotta nuorempi, mutta jos vertaa Suomi naisiin niin aivan muuta.

Joku läpeensä pantu 40 kymppinen elähtänyt rumilus kuvittelee itsestänsä vaikka mitä. Olen 35 vuotias mies, ja näiltä mummeleilta tuli vain pakkeja, kyllästyin ja tuolla rajantakana olikin eri tilanne noin 25 naiset hyvin kiinnostuneita.

Ja kaikki kuin missejä, ei mitään Viivi Pumpasia vaan oikeasti todella kauniita naisia ja todella mukavia muutenkin. Venäjän naista en vaihtaisi mihinkään. Suomi nainen on naama yleensä norsun vitulla ja on itseään täynnä, vaikkei mitään aihetta olisi. Katsokoot peiliin nuo vuodesta toiseen treffipalstoilla roikkuvat "täydelliset" keskiikäiset naiset, joille ei mikään kelpaa. MIKSI venäläinen vaimo itke? Minulla tuli avioero Suomalaisesta naisesta ja ero johtui naisen pitkäaikaisesta uskottomuudesta.

Tapasin sen jälkeen Suomeen 4-vuotiaana muuttaneen naisen, jonka vanhemmat ovat Venäläisiä. Hän on siis kaksois-kansalainen ja omaa molemmat kielet täydellisesti. Aluksi ajatus vieraasta kulttuurista kammoksutti minua, ajattelin hänen olevan vain rahan perässä minulla sattuu olemaan omakotitalo.

Hiukan tutustuttuani huomasin hänen olevan erittäin huomaavainen, rakastavainen, iloinen ja osaa myös kokata. Puhumattakaan sänkytaidoista, sellaista en ole ennen kokenut: Jos menemme kauppaan, hän monesti tarjoutuu maksajaksi, ei siis rahan perässä kulje tosissaan.

Siinä on valtava ero tosiaan! Hän pitää siitä mitä minä pidän arvokkaana ja minä hänen asioitaan. En voi kuin suositella kumppania Venäjältä, vaikka ihan kaveriksi ja mihin tahansa muuhunkin. Tapasin pari vuotta sitten suomessa asuvan venäläisen eronneen naisen Luulin tavanneeni oikean enkelin. Kaikki kliseet näytti pitävän paikkansa: Kaunis fiksu ahkera hyvin pukeutuva kiihkeä Naimisiin olisi pitänyt mennä salamavauhtia. Onneksi olen luonteeltani harkitseva enkä tee äkkipäätöksiä;varsinkaan tällaisissa asioissa.

Muutaman kuukauden kuluttua alkoi todellinen luonne tulla esille. Pahin narsisti jonka olen eläissäni tavannu,oikea piru luonteeltaan.

Että ei kaikki enkeleitä. Joka paikasta löytyy ihmisiä joka lähtöön. Se ihana venäläinennainen oppii varsin pian suomalaisnaisten tavat ja vähänaikaa suomessa oleskeltuaan et huomaa enää mitään eroa suomalaiseen riivinrautaan. Ei voi olla totta. Joku erehtyi kysymään suomalaismiesten mielipidettä venäläisnaisista, niin syntyi kilometrienpituinen ylistyslista.

Ei mikään voi olla todellisuutessa n i i n erinomaista, joten kyllä teitä suomipojat on höynäytetty jossain vaiheessa teidän sitä tietämättä. Oletko aatellut että mitäs jos vika on sinusssa? Itse kerran kampaajan ulkopuolella odottelin varaamani aikani alkua, niin kukapa muukaan kuin venäläinen nainen parkkeerasi ihan iholle istumaan, puhui n. Äiti katsoi minua oudosti ja kysyi englanniksi miksen ollut hänen poikaansa vahtinut, kun hän varta vasten hänet siihen jätti.

Tässä vaiheessa sanoin kyllä voisi äiti vähän miettiä mihin poikansa jättää yksin ja mitä varten viitaten täyteen Alko kärryyn , ja tässä vaiheessa alkoi nainen huutamaan minulle huonoa suomea puhumalla, että hänen miehensä on suomalainen ja että mies etsii minut käsiini ja opettaa minut kunniottamaan venäläisiä.

Tässä vaiheessa ei enää myötätuntoa riittänyt ja lähdin vain mitään sanomatta kävelemään pois kaupasta. Että kyllä niitä helmiä ja sikoja löytyy samalla tavalla suomalaisista kuin venäläisistäkin. Noihin venakoihin mahtuu kaikenlaisia. Itse tunnen joitain venäläisiä naisia. Yksi on vanhempieni seinänaapurissa ja tosi ihana ihminen, naimisissa suomalaisen miehen kanssa.

Yksi josta haluan mainita on työkaverini ja ystäväni minua 10 v nuorempi nainen. Meillä synkkasi alusta lähtien hyvin ja ystävystyimme. Hän etsii myös elämän kumppania, mutta juuri tuossa äskettäin kun tapasimme, kertoi että suomalaiset miehet ovat OUT. Aiemmin talvella hän kertoi tapailleensa suomalaista miestä, jolla kuulemma hyvää, rahaa tuova ammatti ja asunnot ja hienot autot ja kaikki, niin kuulemma tosi tylsä, väritön ja ei minkään näköinen.

Hän sanoi, että kaikki muut asiat kohdillaan, mutta ulkonäköäkin pitää olla. Kysyin nyt sitten tavatessamme tapaileeko vielä tätä miestä, mutta ei kuulemma enää. Ihastui suomenruotsalaisiin miehiin eräässä paikassa vappuna ja sanoinkin hänelle, että kannattaa katsella juuri niitä, koska he ovat avoimia, hienoja, kohteliaita ja hyvin koulutettuja miehiä ja jos rahaa ajattelee, niin jos kellä niin suomenruotsalaisilla sitä on.

Kolmas venäläinen nainen, jonka tunnen, asuu Moskovassa. Tapasin hänet ja hänen äitinsä eräällä ulkomaanmatkalla. Matkustin Moskovaan hänen ja perheen luokse. Hänellä oli aikoinaan suhde saksalaiseen mieheen, mutta ei halunnut asua tämän miehen kanssa yhdessä. Tunnen myös hänen kauttaan muitakin venäläisiä. Toki on sit niitä bitchejäkin siellä ja nämä tuttavanikin karsastaa näitä onnenonkijoita ja ei paljoa anna arvoa joka ilta kapakoissa istuville naisille täys viritys ja haku päällä.

Ei oo Kyllikin voittanutta: Mitä on ne sivut nimeltään mistä löyty? On suuuri venäläinen nettiportaali ja sen deittiosio,vielä jos venäjäksi osaat kirjoitella. Minä olen venäläinen nainen. Asun Venäjällä ja olen naimisissa venäläisen miehen kanssa monta vuotta. Venäläiset ovat hyvät ihmiset mutta monet ovat vähän hullut. He voivat tykätä rauhallista elämästa Suomessa ensiksi ja sitten alkaa kaivata.

Etsi vaimoasi suomalaisella sivustolla. Suomessa on paljon venäläiset naiset. En usko, että venäläiset naiset ovat parempaa kuin suomalaiset. Alempana hiukan lambada menoa sieltä! Kokemus tuo tietoa 9. Oma kokemus venäläisestä naisesta ei ole kovin mukava. Venäläinen nainen haukkuu nimenomaan suomimiestä tylsäksi, värittömäksi ja idiootiksi.

Varsinkin nämä jotka asuvat Suomessa. Johtuu varmaan aikaisemmasta erosta suomimiehestä. Venäläinen nainen on laskelmoiva ja manipuloiva, koska suomimies ajattelee alapäällään niin tämä on helppo tehtävä.

Oma naiseni oli välillä kuin enkeli ja tämä johtui tietenkin siitä että sai lahjoja, silloin meni hyvin. Mutta, jos meni jonkin aikaa ettei saanut niin tuli hirveä riita.

Riita vain piti keksiä jostain muusta syystä. Ei voinut sanoa ettei saa lahjoja, kuitenkin haukkui pihiksi. Välillä tuli mieleen voisiko hänellä olla rajatilapersoonallisuushäiriö. Osasi myös hienosti muiden edessä jutella mukavia, mutta seläntakana haukkui kaikki, jopa omat venäläiset ystävät.

Piti minua liian itsevarmana ja komeana. Jos satuin vilkaisemaan ravintolassa tai kaupassa väärään suuntaan niin tuli heti riitaa, ei paikan päällä tietenkään vaan myöhemmin, kulissit piti olla kunnossa. Sääliksi käy hänen lapset. Voisin kirjoittaa kirjan tästä suhteesta, oli semmoista menoa että heikompaa hirvittää.

Onneksi pääsin hänestä eroon, on niin rauhallista!!!!!! Joku saa kokea hänen kanssa vielä kuuman suhteen!!!!! Kuulostaa tutulta, ei kai tämä vaikuta Itä-Uudellamaalla? Hyvä kirjoitus pääasiat pähkinänkuoressa jos venäläistä halua kokeilla. Vaikka nainen on kaunis tyylikäs jne on siinä toisiakin puolia, nainen osaa vaatia mieheltä sitä sun tätä, kuuluu kulttuuriin jossa mies huolehtii ja hemmottelee naista. Kun sitä ei saa niin mies on sillo pihi tylsä kusipää.

Useat kun kuvittelee että kauneus miehelle riittää. Ei oo ihan suomen kulttuuria jossa tasa-arvoisesti hoidetaan taloutta, menoja. Perusasioiden tietäminentoisesta kulttuurista auttais ettei tarvis kokeilla sitä mitä ei itselle sovi. Ja ketään ei yleistä, kaikki ovat yksilöitä, jokaisessa kulttuurissa persoonia laidasta laitaan.

Tosin on tullut kokeiltua muita venäläisiä naisia aika monta. Oon samaa mieltä ja ,lisään että naiset ovat aika laskelmoivia ja kateellisia. LIsäksi kun venäläiseen geeniperimään kuuluu vielä "Minä itse" ajattelu, loppujen lopuksi kaikki toiminta ajautuu oman edun tavoitteluun. No, liitossa on toki tehtävä kompromisseja Venäläiset miehet toki on olevinaa machoja , mutta ei ne naista huomioi. Ensin juovat sen minimaalisen tilin , sitten jonkun kukkapuskan kanssa katumapäällä kotiin Heidän yhteiskunta on retuperällä ja muiden kusetus on ainut keino saada jotain aikaan Sen ne osaa , mukamas.

Kun on tarpeks älliä päässä, niin helppo havaita niiden aikeet.. Eläminen venbäläisessä yhteisössä on perseestä , kun koko ajan pitää olla varuillaan, kun heidän taktikointi on päällä Naiset on kyllä kauniita ja hyviäkin löytyy Mutta vaatii helkkarin paljon aikaa ja hermoja saada käytös muuttumaan itsekeskeisestä epä itsekkääksi.

Kokemusta on vaikka itsellä onkin ihan hyvä aihio Sulla in pinnallista tietoa venäläisistä naisista, miehistä, kulttuurista. Samoin voisi kirjoittaa että suominaiset kun ovat helpppoja rumia jakorasioita, miehet juopppoja kapakoissa ja kaikki välittävät vain omasta tilistä ja sossun toimeentulotuesta. Suomessakaan et löydä kahta samanlaista naista, vaikka kulttuuria tunnet perinpohjaisesti, miksiä puhua toisesta kulttuurista, tavoista, mentaliteetista.

Ihminen itse valitsee seuransa, ja jos on huono ihmistuntija kyllä suomalaisissakin on meitä moneen lähtöön. Minulla on ollut pari venäläistä ja kolmatta ei tule. Kumpikin oli varsinaisia elättejä, jotka halusivat elää siivellä, saada matkoja, koruja ja muita lahjoja, käydä jatkuvasti "seikkailuilla" miehen laskuun. Kumpikaan ei seurannut mitään, mitä yhteiskunnassa tapahtui, joten keskustelut oli tyyliin seksi, vaatteet, meikit, jumppa.

Kaverit yritti varoittaa r. Noh, tulihan opittua noista virheistä ja nyt löytyi onneksi suomalainen nainen. Osaa puhua muustakin kuin säästä ja artikuloi selvällä suomen kielellä.

Kehtaa siis näyttää paremmissakin piireissä. Niin, mutta kun tyhmät miehet edelleen jaksa väittää että naiselle riittää vain se kauneus. Miehiä on erilaisia, ja naisiakin. Joo, väittäkää vielä ettei suomessa ole ämmiä jotka välittää vain ulkonäöstä salista vaatteista meikeistä rahasta jne Peiliin katsomin on se vaikein, kun totuus ei aina miellytä.

Ensin juostaan kauneuden perässä ja sitten valitetaan. Eikös jokainen tekee itse sen tyhmän valinnan ;. Niin, mikä sitten valitat jos mies on tyhmä ja hakee sitä mihin ei ole edes varaa. Se on aina henkilöistä kiinni miten toimitaan. Suomalaiset paritkin eivöt ole samanlaisia. Toiset jakaa kaikki tasan puoliksi ja kuitteja vastaan, toiset käyttää yhteistä tiliä, kolmannet eivät edes tiedä mitä kukin rahaa saa ja jääkaappikin jaetaan omin ruokiin.

Älä ryhdy suhteeseen muslimin kanssa jos tykkäät syödä possua, voi tulla ongelmaksi suhteessa Tyhmä aina saa syyttää vain itseä että valitsee bäärin ja antaa toisen käyttää itsensä hyväksi.

Ja venäjän kulttuurissa mieheltä odotetaan tai jopa velvoitetaan että mies maksaa. Miehelle ei tulis edes mieleen antaa naisen kaivaa lompakkoa miehen seurassa, se loukkaa miestä. Miten asiat menee kun suhteessa ollaan, on asia erikseen. Oletko ajatellut mennä suomen kielen kursseille? Hienovaraisena vinkkinä tässä mainitsen, tekstiäsi kun oli niin vaikea lukea. Kaikessa rauhassa, tehkää Venäjällä parisuhteessa niin kuin haluatte.

Moni suomalainen kaipaa suomen kielen kursseja minua kipeämmin: Ja sinä alennut moiseen kuittamiseen, kun ei ole muutakaan sanottavaa. Kaikessa rauhassa, tehkää miten suomalaisessa parisuhteessa teettekään, mutta jos suhteeseen otat vierasmaalaisen, niin kanattaisko ensin miettiä ja sitten valittaa omaa tyhmyyttä.

Elämää ja työelämää on sen verran takana, että tunnistan kyllä huonon suomen kielen. Suomessa on toki tyhmiäkin ihmisiä, joille kielioppi ei mene perille, mutta en ole koskaan suomalaiselta nähnyt noin surkeata kirjoitettua tekstiä.

Jos asia onkin nyt vaan niin, että sinulta puuttuu itsekritiikki. Onko se tyypillistä venäläisille? Luetutapa tekstisi jollain suomalaisella koulutetulla ihmisellä, jos sellaisia tunnet. Kannattaa hyvin tarkkaan miettiä, milloin kutsuu itseään ladyksi. Mistä sinä tiedät, mitä sanottavaa minulla on? Minulla ei ole tarvetta ryhtyä suhteeseen venäläisen kanssa. Oliko sinun mielestäsi tarpeeksi hyvin mietitty? Taisi kyllä sinulla tässä noustaa hiukan päähäsi toisia läksyttämään miten puhutaan tai kirjoitetaan.

Voisit tuota samaa sitten jokaiselle tällä suomi24 kirjoitella, kun oletkin niin huolissaan suomen kielen kieliopista, ja kannattaisin panostaa ihan äidinkielen opetukseen, vierasmaalaisella on se etu, että vieraskieli ei ole se äidinkieli.

Voisit lähteä näitä pilkkuja viilata pitkin palstoja, olisi sinullakin tekemistä. Jos ei sulla ollut asiaan mitään sanottavaa, miksi edes kirjoitit? Pilkut ja päätteet sua niin paljon häirsyttivät venäläisessä naisessa? Taisi joskus joku venäläinen kolahtaa, että noin pajon ärsyttää.

Tyhmien kanssa väittelemiseen en alennu, ei ole mun tasoa. Onko sinulla heikot hermot? Älykäs ihminen oppii vierasta kieltä myös kirjoittamaan. Kirjoittajan älykkyystason voi havaita kirjoitusasusta.

Olen itsekin opetellut useita vieraita kieliä enkä koskaan kirjoittanut senoja sakaisin tuolla tavalla. Kirjoitat siis sanatkin väärin, samoin sanojen taivutukset.

Ihan perustavaa laatua ovat virheesi. Olen työelämässä ja maksan veroja niin paljon, että siitä elätetään sosiaalipummejakin, joten en ehdi millään viilata kaikkien palstojen pilkkuja eikä se kiinnostakaan.

Sinun kirjoitustyylisi vain pisti erityisesti silmään, koska se on poikkeuksellisen En viitsi enempää analysoida. Vaikken itse ottaisi venäläistä naista, kiinnostuin, koska ystäväni ryhtyi suhteeseen venäläisnaisen kanssa kesäkuussa, muutti jo yhteenkin, mutta nyt kaduttaa, että tuli valittua hullu ja epävakaa nainen, joka rahastaa miehen jo ennestään puolityhjän lompakon tyhjäksi.

Mies joutuu myymään vähäisen omaisuutensakin, jotta voivat pitää kulisseja yllä. Eikä tämä mies uskalla asiaa naiselle suoraan sanoa. Mutta sehän on loppujen lopuksi hänen ongelmansa. Kyllähän miehen pitäisi uskaltaa lähteä suhteesta hullun naisen kanssa. Ihanaa, kun sinä lopetit kirjoittamisen. Niin minäkin, en viitsi enempää vaivautua. No voi voi, se oliki ainoa juttusi kiusata joku tyhmyydelläsi. Alkuperäinen pointti olikin siinä että ihminen itse valitsee keneb kanssa ja mihin ryhtyy. Kumpi on hullumpi, se joka aloittaa sudetta tietämättä toisesta mitään vai se joka on oma itsensä.

Ja kiitos että olet niin kiinnostunut mun kirjoitustaidoista, oikein lämmitti moinen syvää välittäminen: On se aina helppoa yleistää muutaman huonon henkilökohtaisen esimerkin kautta tai sen perusteella mitä on joltain kuullut tai kadulla nähnyt.

Venäjä on iso maa ja sinne mahtuu niin ihastuttavan upeita naisia kuin rahan perässä juoksijoita. Ulkonäköön panostetaan enemmän, mutta se on usein myös hyvä asia. Suomessa on yhtälailla niin huonoja ja hyviä naisia, rahaa rakastavia sekä niitä joille raha ei ole tärkein asia elämässä. Ihmiset ovat pohjimmiltaan kuitenkin aika samanlaisia minne tahansa meniset. Se vaatii sitten kokemusta erottaa jyvät akanoista ja joskus tietty sitä tuuriakin.

Älä välitä typerien ihmisten alentavista kommenteista. Tuollaiset kommentit lähinnä paljastavat postaajan oman surkean itsetunnon ja sivistymättömyyden. Minäkin olen venäläinen, ja nyt täytyy sanoa että kaikki venäläiset naiset eivät ole tyhmiä. Että eihän tuomita yhden idiootin perusteella. Olin Venäläisen kanssa avoliitossa 10 v ja nyt kerron teille tosi tarinan minkälaisia venäläiset naiset ovat. Tavallisessa arkielämässä hyvä käytöksisiä esimerkiksi työpaikalla ja muutenki kenet hän kaverikseen hyväksyyja aina hyvin huoliteltu.

Väliin osaa olla tosi rakastava ja hellä,mutta osaa käsitellä suomalaista miestä niinkui pelinappulaa. Sanon vaan että kannatta kiertää kaukaa venäläiset naiset ei kauneudella monta velliä keitetä. Juuri tuollaisia ne venakot ovat Jep ryssä on hot 3. Ei mun suomalaiset naiset oo olleet mitään leveäperäisiä selluliittikasoja mutta mitä oon kuullut, ryssän ottaneet suomalaismiehet on sitten niitä miehiä rumemmasta ja läskimmästä päästä.

Mun nykyinenkin naiseni on älykkyydeltään sellanen että ei tarvii hävetä sen sanomisia ja tekemisiä. Peiliin kattominen vois auttaa vai mitä. Toi on kyllä totta, että suomimiehet ovat niitä rumimpia ja läskeimpiä, jotka venakon ottaa: D Voi heitä poloisia, että täytyy lähteä itärajan taakse eukkoa ottamaan ja eroavat venakoistaan kuitenkin. Tai venakot eroavat, jos mieheltä loppuu rahat. Venakot kyllä nyhtävät suomimiehen rahoistaan puhtaaksi. Venäläiset naiset ovat kitiseviä paskoja.

Minullakin oli usean vuoden avoliitto venäläisen naisen kanssa, ja fy fan sitä meteliä! Kulissit ulkopuolelle pidettiin kyllä kunnossa siitä nainen piti huolen. Täysin pinnalliset arvot ja jutut. Ja sitä päivää kun lahjoja ei enään virrannutkaan!!

Onnex pääsin naisesta eroon. Ja niinhän kävi että vakka löysi kantensa naisella nyt ukko jolla yhtä pinnalliset jutut ku äxällä. Onnee vaan heille siinä on kaksi idioottia lyönyt päänsä yhteen. Pitäis päästä venakosta eroon. Se on luonteeltaan hullu ja sille pitää ostaa jatkuvasti lahjoja viimeks kallis puhelin. Nyt se odotta jouluks jotain tosi suurta.

Miten tälläsestä muijasta pääsee eroon ilman että se sekoaa täysin? No, jos ahdistaa vaihda paikkakuntaa. Kyllä venäläisistä eroon pääsee. Mun venäläinen taas on helavatin tyhmä ämmä ei järjen hiventä mutta olen päättänyt että niin kauan kun nainen jakaa aion ostaa sille lahjoja maksoi mitä maksoi. Tuli aikanaan petettyä suomalaisnaisia mennen tullen niin paljon, että ei ole enää juuri mahkuja siihen suuntaan. On tyydyttävä siihen mitä saa. Miten suurta ostit jouluksi!!!!?????

Mäkin nauran suomimiehen ja ryssän liitoille. Tutkimuksissa todettu, että about 98 prossaa suomimiehen ja ryssänaisen liitoista päättyy eroon. Eli tosi harvassa ovat parit, jotka eivät eroa. Naimisissa olimme jo 21 vuotta ja yksi lapsikin. Yhdessä oltu melkein 23 vuotta toisin ei asuttu yhdessä ennen avioliittoa Kansallisuutta en vaihtanut enkä vaihdan. En sen takia tullut tänne. Kovasti tein töitä ennen kun sairastuin. Puoliso on perus työntekijää eikä mikä pomo. Mökkiä, uutta autoa tai muuta sellaista ei ole.

Lainan kämppään otettiin yhdessä 15v sitten. On ollut ylämäkiä elämässä, mutta rakkaus ja parisuhde voitti kaikki. Venäläiset äijät ei oo kaikki alkoholistit, mutta kun naisella menee 30v rikki, äijä haluaa 18v itselle, siksi moni nainen etsii ulkomaalaista äijä, koska tietää että ne ei ole niin pinnalliset että halua uutta "vuosimallia". Omakin äijä komea eikä mikään juoppo oo, en vaihdan, vaikka mikä tulisi eteen ja kosijoita oli ja on riittävästi, jopa oman likan alaasten ope.

Kyllä jotkut erityisesti ne paluumuuttajat ovat ihan "huorat", mutta ei kaikki. Jos olet löytänyt jonkun kuka vaati auton ja talon, löysit just sellaisen, mutta mieti mistä sen löysit Oman ukon tapasin ihan sattumaisesti ja ohi mennen, olin vasta 16v.

Hän ei uskaltanut pyytää mua treffeille, joten pyysin häntä itse muutaman kk ensi tapaamisesta itse. Ja siitä se alkoi. Pitäisi naisen kaa olla jotain yhteistä että suhde pärjää, meillä oli kalastus ja metsässä kävelyt. Enkä mennyt siksi naimisiin että äijä saa tehdä äijän hommat, osan sen itsekin oikein hyvin. Pitäisi hakea vähän syvemmälle kun pinnan päälle.

Kaikki ei ole paskoja. Kenenkään suomalaisen ei ikinä, siis ei ikinä kannata ottaa venäläistä naista. En ole koskaan kohdannut elämässäni sellaista pahuutta mitä olen saanut kokea venäläiseltä vaimoltani. Hänen käyttäytymisensä on välillä aivan mielipuolista.

Painukoot venäläiseen paratiisiinsa kun täällä on kaikki aina niin huonosti. Senkin venäjämielinen, Venäjän propagandan pilalle panema kiihkoilija. Varoitettu on kauneudella ja viekkaudella on hintansa ja siitä sitten saa maksaa kalliin hinnan. Pohjaton on lompakon oltava venäläiselle naikkoselle, harkitkaa tuhannen kertaa. Aloittaja on sitten löytänyt onnensa ja on sen kukkuloilla. Kerro mielipiteesi 10 vuoden kuluttua. Oletan sinun vaikeroivan täällä jo vuoden kuluessa, sen ajan sisällä silmäsi avautuvat.

Ole rehellinen itsellesi ja katso, miten hän käyttäytyy stressaavassa tilanteessa ja miten se vaikuttaa ihmisen luonteeseen ja sanavalmiuteen. Jos haluat nopeasti nähdä totuuden, sulje rahapussisi ja voi ihmettä. Toivon vilpittömästi sinulle onnea, koska tarvitset sitä ja järkeä, koska sitä ei voi olla liikaa. Onnea uudelle kulttuurivaihdolle ja sen hedelmille.

Kaksi venäläistä naista on ihastunut minuun. Kokemani mukaan tulee kielivaikeus, sillä ainakaan alussa moni suomalainen ei puhu venäjää tai he suomea.

.

Miesten olisi syytä ymmärtää, etteivät odota mitään palvontaa yms. Luin joku aika sitten venäläisen naisen haastattelun, ja hänen mukaansa suuri osa venäläisistä naisista ei mene rakkaudesta naimisiin suomalaisten kanssa, vaan tarkoituksena on erota heti kun mahdollista. Toki niitä rakkausliittojakin on, mutta kannattaa ottaa realiteetit huomioon, jos se mahdollinen vaimo on huomattavasti köyhemmistä oloista.

No jos Suomi-poika menee naisen kanssa naimisiin sen takia, että saa sitten henkilökohtaisen palvelijan, siivoojan, kokin, pyykkärin, lapsenpiian, rakastajattaren, remonttireiskan, laskujen maksajan, alati hymyilevän, tahdottoman, alistuvan olion, niin onko sillä kansalaisuudella niin hirveästi väliä? Kyllä se nainen toivottavasti piankin tulee sen verran järkiinsä, että vaihtaa maisemaa En tunne itse asiassa ketään, jolla olisi edes toinen vaimo - lainvoimaisesti.

Suurimmalla osalla tuntemistani eronneista miehistä on joko tyttöystävä tai avovaimo ja vasta toinen. En minä silti epäile, etteikö heitä olisi. Ja se on totta, mitä tuolla alempana kommentoitiin, että jos mies hakee itselleen vain palvovaa palvelijaa, niin ei kannata itkeä, jos se palvova palvelijakin haluaa miehen vain rahojen vuoksi ja lähtee lätkimään kansalaisuuden saatuaan.

Sitä saa, mitä tilaa. Ehkä nämä miehetkin voisivat joskus oppia, että maailma ei pyöri heidän napojensa ympärillä. Siitähän nämä tietyt äijät itkevät, että kun suomalaisten naisten elämässä HE eivät olekaan ykkössijalla vaan herranjessus sentään, naiset itse ovat! NAiset eivät eläkään yksin miestä varten vaan heillä on perhana omiakin haluja ja toiveita, kehtaavatpa vielä vaatia mieheltä jotain muuta kuin satunnaista päälle taputusta.

Yksi pikkujuttu tässä ei ole vielä tullut esille, nimittäin lapset. Haluaisin muistuttaa näistä ikävistä tapauksista kun eron sattuessa jokainen haluaa tietystikin asumaan takaisin sinne omaan maailmankolkkaansa ja jokainen haluaa tietenkin lapsensa lähelleen. On hieman ikävää kun eukko tai ukko häipyy lapsien kera jonnekin hevonkuuseen jossa on mahdollisuus käydä kerran viidessä vuodessa Ei nyt ihan aina näinkään.

Ainakaan öyhistä maista tänne tulleet naiset eivät useinkaan halua palata kotimaahansa. Jos on puhetta perheen saattamisesta yhteen, muu perhe tuodaan usein rikkaampaan maahan. Saman tason tai ei-niin-köyhät maat ovat eri asia. Sinne saattavat hyvinkin eronneet kaivata takaisin, mikäli Suomeen ei ole juuri siteitä ex-kumppania lukuun ottamatta muodostunut. No tiedä häntä, ainakin yhden haastattelun muistan nähneeni jossa haastateltavan venäläinen tai virolainen vaimo oli lapsien kanssa häipynyt.

Välimatka ei välttämättä tässä tapauksessa ollut pitkä, mutta vastassa päättäväinen suku ja vieraan maan viranomaiset. Lapsiansa ei ollut tavannut aikoihin. Ihmetyttää tämä alentuva suhtautuminen? Kun nyt tietää minkälainen ilmapiiri täällä Suomessakin usein on vastassa, niin en itse aivan välttämättä olisi niin varma että tänne on kaikki niin innoissaan pyrkimässä tai jäämässä.

Ainakin jos kyseessä on koulutettu ihminen joka tulisi jotenkin toimeen kotimaassaankin. Ja kai useimmilla jonkinlainen isänmaallisuuden tunne löytyy vaikka olisi kotoisin mistä, kunhan ei elä slummissa ja tongi kaatopaikalla jätteitä.

Itse en viitsisi mennä selittämään yhtään kenellekään kuinka paska hänen kotimaansa on. Vai kumman itse valitsisitte, elinkautisen jossain missä olet ikuinen halveksittu muukalainen, vai ystävät, suvun ja kotimaan mutta vähän vähemmän materiaa?

Nimenomaan Venäjä on yksi ongelmallisimmista maista, koska se ei ole allekirjoittanut Haagin lapsikaappaussopimusta. Lehdissä on ollut useita tapauksia, joissa venäläinen nainen on vienyt lapsen sinne isän tahdon vastaisesti. Venäjällä ja Virossakin lapsi kuuluu vähän 'enemmän' äidille kuin täällä. Jos pariskunta eroaa, on aika harvinaista, että isä näkisi lapsiaan yhtä säännöllisesti kuin Suomessa.

Elatusmaksut ovat pieniä ja varattomammat miehet eivät maksa niitäkään, joten on aika tavallista, että eronnut nainen etsii turvaa ja lastenhoitoapua omalta suvultaan. Nice guy , Oh jee , Ja tietysti nainen odottaa, että mies tekee raskaita töitä kotona, kun ei nainen ikinä itse niitä tee. Venäläinen nainen on tottunu hoitamaan lapsia ja kotia. Ja mies on AINA perheen pää ja saa päättää kaikkea. Sekä venäläinen nainen odottaa, että ihana suomalainen mies antaa sille tarpeeksi rahaa ja aikaa shoppailemaan ja viettämään aikaa muiden tyttöjen kans Itse tykkään ihan helvetisti suomalaisista miehistä.

Luulen, että naiset Venäjältä tahtovat naimisiin suomalaisten kans, koska neki luottaa enemmän suomalaisiin kuin venäläisiin. Jokainen venäläinen prinsessa haluaa mukavan miehen johon saa AINA luottaa, se haluaa lapsia ja kaikkea sellaista ihanaa ja älkää luulko, että kaikki naiset Venäjältä on huoria jos meidän vaatteet on erilaisia kuin suomalaisilla naisilla. O ja varokaa rakkaat jätkät jos tuleva venäläinen vaimo ei ole koskaan käynyt Suomessa.

Pyytäkää että se tulee viikoks kylään tutustumaan Suomeen. Koska monet tyhmät naiset ei ole onnellisia täällä, koska niiden mielestään täällä on muka tylsää: O miten voi olla tylsää??!! Mun mielest suomalaiset miehet on enemmän sivistyneitä tässä jutussa.

Russian princess , Järjestä seuraavat numerot suurimmasta pienimpään: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi: Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Ei, luo uusi käyttäjätili. Asiakaspalvelu Digipalvelut 09 Painettu lehti 09 Avoinna ma—pe 8—17 Sähköposti asiakaspalvelu otavamedia.

Ärsyttääkö kun naiset ovat aktiivisia seksikumppanin etsinnässä eivätkä valitsekaan sua? Ruohohan on vihreämpää aidan toisella puolella, ei siinä mitään pahaa ole!

Selitys voi löytyä suoraan biologiasta: Silti kotimaisessa kumppanissa on hyvät puolensa esim. Venäläisiä Naisia haikaileville miehille: Vaalealla Suomipojalla on todella hyvät markkinat erityisesti Etelä-Ameriikassa, jossa itse pajon reissanneena olen saanut kokea jumalallista kohtelua paikallisilta naisilta ilman että vastapuolen tavoitteena olisi syöksyä lompakolleni. Brasiliassa ja Argentiinassa bailasin paikallisen eliitin ykkösyökerhoissa ja meininki sen mukainen - mitä luulet saiko tuona iltana paikallinen Pablo vai vaalea härmän turisti..

Olisiko se sitä positiivista syrjintää, jota korkeammilta tahoilta suositellaan? Kovin moni on joutunut vaikeuksiin mafian kanssa. Jos löydät venäläisen naisen "luonnonmenetelmällä", riski on pienempi, mutta välitystoimistojen listoilla olevan kohdalla voi olla isompi riski. En tarkoita, että ne venäläisnaiset olisivat mafian palveluksessa, mutta etniset mafiat toimivat joka paikassa siten, että käyttävät hyväkseen omaa kansaansa. Mafiosot tekevät tarjouksia "joista ei voi kieltäytyä".

Ja nimenomaan omalle väelleen. Ja sitten asioita esitetään faktoina. Suomessa tuntuu riittävän kansainvälisten suhteiden "asiantuntijoita", joilla kumma kyllä aina on asenne "Kyllä MEILLÄ Suomessa on asiat aina niin hyvin, ainakin paremmin kuin kaikilla muilla. Seuraavassa lauseessa haukutaan Suomalainen terveydenhuolto, koulutus ja yleensäkin kaikki, mihin on joutunut sotkeutumaan.

Ja sitten taas puhutaan, kuinka venäläiset on huria ja mafiosoja, ruotsalaiset homoja ja amerikkalaiset väkivaltaisia. Suomalaisissa ei ole mitään vikaa. Oikeassa olet, että välitysfirmoihin ei kannata luottaa. Ei sieltä onnea löydä, ainoastaan onnen onkijoita. Loput ovat melko patrioottisia, venäjää rakastavia, siellä viihtyviä ja sinne ulkomailla kaipaavia normaaleja naisihmisiä.

Tutustukaa niihin venäjän matkoillanne. Huomaatte, että siellä on erittäin fiksua porukkaa. Mafian kanssa et joudu tekemisiin Venäjällä, ellet välttämättä halua itse sotkeutua prostituution syvyyksiin ja huumekauppaan. Venäjällä on korkeä kultuuri,siellä lukeminen on niin tavallinen asia että kuka ei sanoa että harrasttaa lukemisesta,koska se on jokapäiväinen ajan vieto.

Totta että Venäjällä juovat ja minun mielestä liian paljon,mutta pöydän ääressä keskustelevat politiikasta, teatterista´,historiasta.. Valitettavasti teatterissa käyvät liian paljon,kun nyt joskus käyn siellä aina pitää varata liput etukäteen. En pidä sellaista mielipidettä.. Turha osallistuu keskusteluun niin sivistynyt henkilön kanssa. Vai suomalaiset enempi kulttuuriväkeä?! Jos puhutaan kulttuurista niin onko Suomessa vastinetta Tsehoville, Tsaikovskille, Pushkinille, jne.

Siinä yksi Sibelius on aika hiljasta poikaa! Kannattais meidän nuorempien kulttuurien olla vaan hiljaa kun slaavit, germaanit ja romaniset kansat näyttävät mitä kulttuuri on! Tollasia on kiva hakata kadulla!!! Itse olen tumma ja ok-näköinen mies Siis jos olet nainen! Jos joskus erehdyn matkustamaan rajan väärälle puolelle - tarjonnet sitten slaavilaista vieraanvaraisuutta ILMAN että odotat mitään takaisin saavasi? HÄN haluaa hoitaa perheen talous asiat.

PS älä vihellä kotona,sillä silloin ei tule rahaa kotiin,kyllä sinä vielä opit. Ei ole tuttua venäläistä perhettä tai perhettä jossa olisi venäkäinen vaimo. Olen liikuntavammainen joten tuskinpa ne on sen ennakkoluulottomampia kun suomalaisetkaan. Suomalaiselle en ainakaan kelpaa. On se kumma kun ei raitis ja tavallinen ukko ei kelpaa. Olen itse löytämäni venäläisen naisen kanssa kihloissa, omani löysin.

Tässä muutama huomionarvoinen seikka 1 Suomalaiset naiset tulevat olemaan kateellisia tulevalle vaimollesi, joten totuttele kateudesta raivoaviin kalkkunoihin baari-iltoina jo etukäteen. Turha kai sanoa, ettei Venäjällä kukaan vittuile minulle Usko tai älä, mutta vaalea tukka ja siniset silmät ovat sellainen valtti naismarkkinoilla koko slaavilaisessa maailmassa, ettei toista ole.

Venäläiset eivät elä enää köyhyydessä, vaimoa et saa ostettua rahalla. Venäläiset naiset eivät ole yhtä pinnallisia kuin suomalaiset naiset. Vaikket löytäisikään vaimoa, ei matka Pietariin maksa kuin parisataa euroa ja näet yhden koko maailman hienoimmista kulttuurikaupungeista. Jos olet joskus käynyt Leningradissa, ota huomioon se, että setä Putina korjasi koko kaupungin keskustan vuotisjuhliin.

Puhumme kihlattuni kanssa Venäjää, joten meillä tätä ongelmaa ei ole. Pietarissa asuu todella paljon suomea puhuvia neitoja.. Huomattavasti naisellisempia kuin suomalaiset ja lähes poikkeuksetta hemmetin hyviä sängyssä! Venäläinen keittiö onnistuu kaikilta, alle kolmekymppisilta ehkä muutakin. Jos haluat suomalaista ruokaa, joudut kokkaamaan itse.

Koti pidetään siistinä, tiedät tämän varmasti, jos olet ikinä käynyt venäläisessä asunnossa. Rähjäisen lähiörakennuksen asunto on sisältä kuin palatsi. Kuulostaa kovin tutulta kuvaukselta, tosin itselläni on venäläinen mies. Eli kotityöt hoituvat paremmin kuin suomalaiselta mieheltä koskaan, samoin ruuanlaitto.

Mieheni on kohtelias , hyväkäytöksinen ja komea toisin kuin suomalaiset miehet. Hän pukeutuu siististi, toisin kuin suomalaiset miehet jne. Hän juo vodkaa, mutta on harvoin humalassa toisin kuin suomalaiset miehet. Koko porukka Pietariin, tai mun puolesta ihan minne päin Venäjää vaan.

Siellä saatte sitten nauttia, ah, niin iki-ihanista venakoistanne, voitte vaikka vaihtaa kerran, pari viikossa. Ei tule tällaisia kateellisia suomalaisia naisia vastaan. Tekstistäsi voisi kuvitella, että olet ollut naimisissa useammankin venakon kanssa ja ainakin nainut satoja varmaan puoli-ilmaiseksi, muttei maksutta. Älä hyvä ihminen lähde kirjoittamaan moisia yleistyksiä. Mun puolesta saat rakastaa venäläisiä naisia kaikessa naiseudessaan ihan niin paljon kun sielu ikinä sietää, eli tuon kohta viiden olisit voinut jättää pois tuosta.

Kirjoitat, että venäläiset ovat poikkeuksetta sitä ja tätä. Todellisuus lienee kuitenkin tarua ihmeellisempää. Ilmeisesti venäläisen kanssa voit. En kannata mitään suosi suomalaista, potki venäläistä tai muutakaan maahanmuuttajaa -linjaa, mutta suomalaisen naisen yleistäminen ja erityisesti venäläistä heikommaksi tekeminen raivostuttaa. Jos voin yhtään puolustautua on mieheni isä syntynyt Suomessa ja muuttivat lapsena Venäjälle. Eli mieheni on kyllä venäjänkansalainen, mutta ns.

Tämä yhdistettynä ksenofobian aiheuttamaan kateuteen ja lopputulos on kaltaisesi: Venäläisillä on tälle hieno termikin: Luepas muutama muslimin kanssa seurustelevien naisten, jotka muuten parin vuoden sisään kävelevät rätti päässä kaupungilla, kirjoittama suomalaisia miehiä halventava kirjoitus. Älä nyt yleistä hyvä mies. Minä en ole tavannut vielä yhtään suomalaista naista, joka olisi katellinen näille Suomeen tuleville venäläisille naisille.

Olot on monesti kurjat siellä ja tänne tullessa kaikki tietää että he tulevat paremman elämän perässä ja he tietävät tämän myös. Tunnen muutamia venäläisiä naisia Suomessa toisia vähemmän ja kaikki ovat tarkkoja rahan perään ja jokainen on ottanut jo toisen mieskierroksen täällä Suomessa. Lapset tehdään, että voidaan jäädä Suomeen. Kaikki ovat kyllä ystävällisiä, myös naisille, mutta mitään kadehtimista en näe heidän asemassaan. Tietysti kohtelu voi muuttua joskus tylyksi, jos tämä venäläinen nainen toimii samalla periaatteella kuin kotimaassaan.

Ottaa mitä irti saa, vaikka toisen naisen miehen. Kukaan heistä ei käytä tuulipukua, ei edes verkkareita. Missä sä oikein asut? EI ehkä kateellisia mutta monelta naiselta puuttuu se rautainen itsevarmuus jota näillä ka unottarilla on.. No ette te suomalaiset naiset todellakaan ole ylivertaisia.

Mulle ainakin kävis se että teikäläiset vaihdettas kaikki venäläisiin naisiin. Annetaan teidät arabeille ja afrikkalaisille niin siihenhän teidän ääri-tasa-arvo-suunnitelmat kariutuis Voin kuvitella venakon sänkytaitoja ja äänähdyksiä venäjäksi.

Mutta kyllä ne kuule tummistakin miehistä tykkää! Jos ei niin mun käy huonosti! Suomalaiset naiset on mulle ihan samantekeviä. Ei tietty kaikki mut suuri osa. Luulevat olevansa parempia kuin muut mutta se varmaan johtuu huonosta itseluottamuksesta. Joten ei huolta miehet, kyllä naisia löytyy maailmalta, toisin kuin suomineidot antavat ymmärtää Ja olen siis suomalainen! Yleensä nämä tyypit suhtautuvat aika penseästi minuun mutta anna kyllä samalla mitalla takaisin!

Tajuux et ei ole enää luku senkin pässi! Sinäkin varmaan panisit ennemmin suomalaista miestä kuin ulkolaista naista! Natseistakin oli muuten aikamoinen osa homoja!!! Tollasta tekis kans mieli vetää turpaan kadulla!!!!!!!!!!!!!!!

On päässyt kusta sekaan! On tainnut isäsi naida siskoaan!!!! Luuletko olevas joku kimi räikkönen!? Tollanen luuseri kuin sinäö ei erottas pillua kullista, saatanan suominationalistipaskakasa!!!!!! Joten jos mua vaan syytetään niin se on varma että teidän lafka ja ice-man joutuvat myös pulaan!!! Mutta tullaiset kirjoitukset kuten ice manin saa minut raivon partaalle.

Teidänkin säännöissä lukee että ei saa kirjoittaa rasistisia tekstejä. Ice manhan juuri kirjoitti rasismiin viittaavaa. Muuten älä suunnittelekkaan avioliittoa. Toisaalta se kannattaa tehdä vaikka minkä maalainen tahansa olisi kyseessä! Harvemmin ulkomaalaisen kanssa solmittu avioliitto onnistuu. Tulee ero liian usein. Omaisuus menee ilman avioehtoa. Suomalaisten geeniperimä on niin sisäsiittoinen,että ulkomaalaisia tarvitaan.

Nainen baltian maasta meni vihille suomalaisen miehen kanssa. Muuttivat heti suomeen mies siellä päin töissä. Nainen sai mitä halusi. Nainen kävi baarissa kiusaamassa suomalaisia miehiä,petti. Löysi baarista monta vuotta nuoremman suomalaisen miehen. Muutti yllättäen omaan kämppään ja vei mitä talosta lähti.

Joutuivat myymään talon kun mies ei selvinnyt maksuista puolet talon arvosta joka olisi naiselle maksaa,loput talorahat menivät puoliksi mitkä jäi velan maksun jälkeen käteen.

Tämä nykyinen nuori mies asuu nyt naisen luona vaikka kirjoilla kotonaan. Maksaa naisen laskut ja ostaa kaikkea tälle naiselle. Lapsista tämä exmies tuleva maksaa elatusmaksuja kuten kunnon miehen kuuluukin ja ei jää paljoa käteen sen jälkeen,perjantai pulloon ja vähään ruokaan.

Naisella menee nyt tosi hyvin,asumistukeakin saa reippaasti. Ystävä hommasi naisen töihinkin puhumalla hänet sinne. Lapsia tämä baltian kaunotar ei enää halua nämä aikaisemmatkin vahinkoja hän sanoi ja käy sääliksi tätä nuorta 'hoitoa' kun joskus hänelle se hinku eteen tulee. Nainen sanoo kuitenkin ystävälleen ettei ole tosissaan tämän nuoren miehen kanssa,katsotaan nyt toteaa. Eipä minulla muuta sanottavaa ole kuin jokainen tamppaa tavallaan.

Ainakin menee baltian naisella enemmän kuin hyvin ja sai suomen kansalaisuuden mitä se odotti vuosia. Myönsi että halusi entisestä asuinpaikastaan pois. Siellä oli ankeaa uskokaa tai älkää. Nyt hän käy siellä hienolla autolla lomailemassa ja toiset katsovat kateellisina miksi se en ollut minä.

Sieltä vaan kaikki hakemaan vaimo,halukkaita on enemmän kuin tiedättekään. Pelkkä suomen kansalaisuuskin on heile lottovoitto ja pääsee pois. Hampaatkin saa laitettua taas kuntoon ja valkoiseksi kuten kaikilla heillä on tapana heti ensimmäisenä tehdä.

Ei sun naisen ominaisuudet johtuneet syntymämaasta eikä huonosta säästä, vaan hänen luonneominaisuuksista. En usko, että hän muuttui parastiitiksi Suomeen muutettuaan, hän oli sitä jo ennen. Olen itse ns Baltian maista ja mulla on suomalainen miesystävä. Hänellä on hyvät tulot, hyvä uusi asunto, hieno auto jne.

Hän on ennenkaikkea hieno ja lämmin ihminen. Muuten, hän tarjosi mulle yhteisen lomamatkan hänen kustannuksellaan ja arvaa mitä? En suostunut siihen, vaikka mieli tekikin etelään. Mulla on itselläni työ ja aivot mitä käytän. Henkilökohtainen onneni ei riipu asuinmaastani, passista ei ole Suomen passi , peltilehmästä eikä valkoisista valkaisemattomista hampaistani, vaan omasta asenteestani tässä elämässä.

Tottakai ne jättää teidät, tai pettää tosimiesten kanssa! On turha kuvitella, että ne pysyy uskollisina teille. Laskekaa tasoa omalle, niin kaikki, sen jälkeen on ok! Kaikkihan sen tietää, että se joka ei muuten saa itselleen puolisoa hakee sen sieltä, missä ihmisillä vaikeat olot ja halu päästä pois. Eivät ne naiset rakkaudesta teitä nai, kyllä siinä painavat ihan muut seikat.

Kannattaisi siis katsoa peiliin, jos ei puolisoa löydy kotimaan kamaralta vaan pitää puoliso etsiä "kuvastoista". On se kumma kun suomalaiset miehet ja naiset ei opi sitten millään. Esimerkkejä on pilvin pimein. Todella yksikantaisesti kertovat nämä ihmiset kokemuksiaan itänaisista. Uskon kyllä ihmisen vilpittömyyteen viimeiseen saakka..

Olitte mistä tahansa,jos osaatte käyttäytyä pärjäätte missä vain! Poikkeuksiakin toki löytyy mutta kyllä kaava tuntuu tuota noudattavan. Katoppa omaas niin ymmärrät miksi moni hakee muualta. Tätä on ollut kiva seurata. Loppujen lopuksi te kaikki olette oikeassa ja väärässä. Ihmiset ovat yksilöitä, kaikkialla maailmassa ja kulttuurierot ne ovat rikkaus.

Kyllä haluaisin myös itse Venäläisen vaimon, Miksi? Se nyt vaan on hyvin loogista, jos haluamme tavata ihmisiä, eri kulttuurista. Venäjä on tuossa rajan takana, ei todella tarvitse lähteä toiselle puolelle maapalloa.

Minulle on tärkeintä, jos menen naimisiin vielä, Haluan toki mennä naimisiin naisen kanssa jo näyttää naiselta, mutta en naisen kanssa joka näyttää mieheltä. Ja oletan myös naisten haluavan miehennäköisen, vai olenko väärässä. Ja kaikki maailmassa eroaa, tottakai, ei onni ole loputon, onni ja ihastuminen, rakastuminen, n. Pystyttekö erottamaan tottumisen ja rakastumisen.?.

Naapurillani on siis venäläinen vaimo. Hän on korkeasti koulutettu ja erittäin kaunis. Tyttären toi mukanaan tänne muuttaessaan. Tyttö meneee syksyllä kouluun. Hän on oppinut jo melkoisesti suomenkieltä. Mutta tämä äiti; hän ei sitten olekaan oppinut, eikä hänellä ole työtä. Ukko on hänestä niin mustasukkainen, että ottaa tämän kengät aina mukaansa kun esim. Ukolla on ikääkin n. Tässä keväällä kun halkoja tontillani pinoon latoilin, tuli tämä naapurin "maatusha" paljain jalon avukseni.

Toi mukanaan kahvit ja leipomaansa. Mutta palkan hän halusi, siis sitä "onnee". Osamaksulla olenkin sen jälkeen melkeinpä päivittän hänelle palkkaa maksellut, luulempa että jo exrankin kanssa. Ja niin tulee jatkossakin tapahtumaan Jos kysytte suhdettani itse naapuriin, niin kerrottakoon että moneen vuoteen ei ole edes kättä toisillemme nostettu.

Saattoi olla, että nyrkkiä on joskus puristeltu. Jos kertomuksesi on tosi, eikä provo, niin sympatiani ovat kokonaan tuon naisparan puolella.

Oikeasti sattuu jotenkin tuonne mielen sopukkaan se, että tästä maasta, jota isoisämme verissä puolustivat löytyy niin paljon ihmisiä, joiden takia tosiaan ei sitä olisi tarvinnut tehdä. Tämä henkilö on ilmiselvä MT-tapaus mielenterveys , joka pirstaa huonoa onneaan naisten suhteen. Kuinka moni suomeen esim. Totuus on se, että tänne itsekseen tulleet venäläiset eivät katsokaan suomalaisten suuntaan avioitumis mielessä ,vaan puoliso haetaan venälältä.

Eli kyllä venäläisellekin on venäläinen paras puoliso, silloin suhde on tasavertainen ja kulttuurieroista johtuvia ristiriitoja ei synny. No ei todellakaan pidä paikkaansa. Herääpä pahvi tähän päivään, esim. Helsingissä on jo suuri venäläisväestö ja paljon sekasuhteita. Ajatuksenakin sellainen asia tuntuu vieraalta. Ei sekasuhteet niin yleisiä ole kuin annat ymmärtää, joitakin poikkeuksia toki on, sehän on selvä.

En ole todellakaan mikään MP-tapaus! Ja olet todella väärässä, etten saa naista Venäjältä! Nimittäin tutustuin n 2 vuotta sitten Moskovassa yhteen naiseen, jonka kanssa olen tapailut n 10 kertaa viikon jaksoissa!

Ja rahalla tässä tapauksessa ei todellakaan ollut merkitystä, eukolla nimittäin saman kokoinen palkka kun mulla! Ollaan menossa naimisiin syyskuussa ja mä muutan Moskovaan, johon sain firmani kautta siiron!

Mua vaan vituttaa nämä 40v ukot joka hakee naisia itselleen! Olen nimittäin nähnyt paljon sellaisia! Eli tarkoitin että hakesivat oman tasoisia naisia, eikä kympisiä bimboja! Tai sitten kuvittelet vaan olevasi kauniimpi.

Yleensä tuolla kehuskelun määrällä totuus on kaikkea muuta Mutta lähinnä siis tarkoitin että kyllä suomiböönat kelpaa näillekin kavereille panopatjoiksi. Oikeat seurustelukumppanit etsitään yleensä muualta. Hyvä kun täältä löytyy normaaliinkin suhteeseen kykenevää miestä. Täällä toiset ostaa vaimoa kuin ravihevosta. Ja sitten kun vaimo on ostettu,se on oltava tottelevainen. Ei mikään omia aivojaan käyttävä feministi.

Että täällä nainen voi tehdä myös sitä mitä itse haluaa eikä aina vain miellyttää miestä ja perhettä. Niin viimeistään silloin naisesi muuttuu ihan samanlaiseksi, mitä maanne naiset ovat. Ehkä pukeutuu kultuurinsa mukaisesti, mutta alkaa kyllä tuntea että on arvokas yksilö ja käytöksensä muuttuu.

Sen kyllä ymmärrän, miksi monesti epäsiistit, matalapalkkaiset tai sitten vähän omalaatuiset suomalaiset miehet haukkuvat suomalaisia naisia. Suomalainen nainen tietää arvokkuutensa eikä usen kyseiset miehet yksinkertaisesti kelpaa suomalaisille naisille.

Harvat hyvin koulutetut, hyvin toimeen tulevat miehet hakevat itselleen vaimoja ulkomailta. Ja Suomessahan ulkomaalaisiin naisiin mahd. Miksi suomalainen nainen ei sitten pukeudu, niin kun venäläinen En tiedä, nykyvenäläinen nainen pukeutuu jopa naurettavasti ja on monesti pellen tai katuhuoran näköinen isoine GUZZI kirjoituksine.

Suomalaiset naiset osaavat pukeutua trendikkäästi ja tyylikkäästi. Miksi eivät sitä tee? Jotta olisin ehtinyt kauheasti valita vaatteet ja laittaa meikit minun pitäisi olla kotiäiti, eli täydellisten naisten tyyppinen nainen, jolla on siivojat, lastenhoitajat, joka ei käy työssä.

Mieheni - tyyppillinen suomalainen mies koulutettu kylläkin ja hyvin toimeen tuleva - on arvostanut minussa pukeutumistani ja tyylikkyyttäni samoin kun sen että pidin huolta itsestäni paljon. Mutta nyt hänkin näkee miten paljon suomalainen yhteiskunta vaatii naiselta ja ymmärtää etten ehdi tai en jaksa aina laittautua, ja on ihan samaa mieltä kanssani että tuulipuku on välillä mukava asu ja juhliin sitten pukeudutaan. Minulle olisi helpompi jos en oppisi suomea, silloin olisin voinut istua vain kotona lapseni kanssa,viiltää kynsiäni ja kysymykseen: Hän on kyllä kuvan kaunis ja huolettu, mutta miehellä on kakkonen.

Tavallinen suomalainen tuulipuku nainen-työkaveri. Joten, ennen kun haukkua suomalaisia naisia, miettikää heidän positiivisiä puolia. Ja vielämuistakaa te, ulkomaalaisen kielitaidottoman vaimon hakijat: Voi voi Taas suomi24 tekee tilaustyötä Kiitos kaikille suomalaisille miehelle luotamuksesta ja hyvista sanoista!!!! En suosittele miehille enkä naisille ryhtymistä suhteeseen ulkomaalaisten kanssa ilman että tunnet heidän kulttuuriaan muutenkin kuin lomamatkoje kautta Tämä oli loistava kirjoitus: Luin vaan ton alottajan viestin ja siihen vastaan..

Oma vaimoni on Ukrainan Donetskista joten menee tuonne venalaispuolelle. Suhteessa en nyt nae suuria eroja suomalaisiin naisiin verrattuna mutta jotain pikkuasioita toki loytyy. Ja se on mun mielesta ihan jees. Suomessa ei taida enaa naisilla olla kaytostapoja juurikaan vaan se on ihan ok menna kaupungille ilman meikkia ja verkkareissa.

Ei tarvii olla mikaan missi muttei myoskaan mikaan "yks jatkista". Suomessa on kauniita naisia mutta nayttakaa se alkaaka katkeko sita!!! Minulle riittää että olen kaunis omalle aviomiehelleni, muista ole väliä.

Olen hyvä äiti ja hyvä vaimo.. Hyvä työntekijä ja hyvä ystävä. Hyvä tytär ja hyvä sisko. Miksi ihmeessa siis se että näytän ikuisesti vuotiaalta povipommilta on tärkeintä mitä minun elämässäni tulee saavuttaa? Aika rankat odotukset, ja aika köyhä elämä edessä Onneksi oma, ja tuttavapiirini miehet ovat ihmisiä jotka näkevät naisetkin ihmisinä eivätkä kulutustuotteina joita voi kätevästi ostaa kulloistenkin mielihalujen mukaisesti.

Sillä entäpäs jos kaikki naiset yhtenä rintamana päättäisivät ettei yhdellekään miehelle "heru", jollei mies ole komea jollet luonnostaan niin kirurgille, hopihopi Taitaisi tulla yksinäiset oltavat, aikas monelle. Ja tärkeäähän ei siis ole niin MILLÄÄN lailla yhteensopivuus, kemioiden pelaaminen, toisesta välittäminen, toisen seurassa viihtyminen, jne jne. Tämä kirjoitus ei niinkään ap: D, vaan lähinnä näille morsiamen tilaajille ja suomalaisnaisten haukkujille.

Jos se oikea rinnallasi on kotoisin Venäjältä, hyvä niin, ja onnea teille. Mutta en usko että häntä ilahduttaa suuresti ajatus siitä että hänen tilallaan sinun rinnallasi voisi olla kuka hyvänsä venäläinen nainen. Ai, sukujuuresi vievät Ruotsiin, en voikaan rakastaa sinua"ymmärrätkö ajatusmallin???

Tässä keskustelussa miehet nyt näyttäisi hehkuttavan vain sitä kuinka kaunis ja ihana on venäläinen nainen ja kuinka ruma ja epäkelpo on suomalainen nainen. No, tuohon en viitsi edes puuttua, koska palstan miesten linja on näköjään se, että suomalainen nainen on kertakaikkiaan maailman hirvein otus ;- Mutta noin niinkuin yleensä.

Minun mielestäni on kiva huomata nuorempien? Eipä ollut kauankaan aikaa sitten kun kaikkea venäläistä pidettiin jotenkin "halpana" ja naisiakin kertakäyttötavarana.

Vanhempien miesten keskuudessa lienee vieläkin tuota asennetta. Venäläisiä on Suomessa aina vaan enemmän ja tottahan toki me suomalaisetkin löydetään elämämme rakkauksia venäläisistä. Ihan kiva näin ja minä en näe siinä mitään arvostelemista. Itse tunnen pari Suomessa asuvaa venäläistä naista ja ihan mukavia seuraihmisiä ovat.

Eli minun puolestani Tauno ja Tatjaana kuin myös Niilo ja Natalia jne muut suomi-venäjä parit ovat ihan ok. Samanlailla hyvää toivon naisille joilla venäläinen mies. Ja toivottavasti suomalaiset miehet suhtautuisivat yhtä positiivisesti venäläisiin miehiin eikä vain naisiin.

Olen ollut huomaavinani jonkunlaista ennakkoluuloa venäläisiä miehiä kohtaa ja just suomalaisten miesten taholta. Mulle taas on ihan sopivaa että Suomeen tulee venäläisiä naisia ja miehiä.

Tuleepa munkin kielitaidolle kysyntää. Mie ainaskii tykkään venäläisistä ja en ymmärrä mitä nää palstan poijjaat meinaa ko sanovat et suomalainen nainen ei tykkää venäjän immeisistä. Mukavaa porukkaa ovat ja ainaskin aikuiset naiset on oikeenki rempseitä ja mukavansorttisia. Oletko jotenkin vajaa vai muuten vaan vailla mielikuvitusta?

Vai miksi kopioit tätä samaa tekstiäsi eri keskusteluihin? Mitä mieltä sinä olet venäläisistä ja onko sinulla venäläinen vaimo? Kiva et teil on ihanat venäläiset vaimot. Mun paras ystävä on venäläinen nainen ja hänen kanssaan on tosi kiva bilettää ja pitää hauskaa.

Siis minkä ihmeen takia pitää hoitaa miestä? Lähinnäkin tollainen ajatusmaailma lähenee alakoululaisen ajatusta. Ja samalla tavalla täällä Suomessakin naiset pitävät kotia kunnossa ja laittavat ruokaa. Pitää vaan saada mollattua suomalaisia naisia oikein kunnolla. Omassa tuttava- ja perhepiirissäni naiset ovat pitäneet kotinsa tip-top ja ruokaakin on saatu pöytään ihan kellonlyömällä päivittäin vuodesta toiseen. Itse en meinaa uskoa kirveelläkään, että venäläinen nainen olisi sen ihmeellisempi.

Kertokaa nyt ihmeessä miten ne sitä ruokaakin laittaa muka paremmin? Itse asun yksin ja kotini on aina siisti ja tyylikäs. Olen myös omalla työlläni hankkinut oman asunnon, sisustanut ja matkustellut jo kaikki Euroopan maat läpi ja sekä Amerikat, Intiat ja Aasian maat. Eipä siinä ole tarvinnut miestä maksumieheksi meinaan vaan sitä, että omilla rahoilla on toimeen tultu. Osaan laittaa ruokaa ja tykkään kyseisestä puuhasta.

Onnistuu muuten viiden ruokalajin menyyt ja leivän paistaminen, samoin karjalanpiirakat, jotka ovat heimoruokaani, kakut ja salaatit, ja eksoottiset ruoat myös jne. En koe itseäni huonommaksi naiseksi, vaikka en työmatkoja kuljekkaan korkokengissä ja jämähtäneen luvun vetimissä kuten venäläiset naiset. Tyyli on vaihtelevampi tilanteiden mukaan. En kuitenkaan liiku kaupugilla verkkareissa, mutta en taas viritä itseäni viimeisen päälle lähikauppaan. Listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta nyt pitää taas mennä Joo, vaikuttaa siltä, että tämän palstan miehet tuntee aika omituisia suomalaisia naisia.

Taitaa tuommoisilla miehillä lapsuuden kotiolotkin olleet aika ankeat ja viha naisia kohtaan onkin vihaa omaa äitiä kohtaan. Mut enivei, mikä ihmeen juttu tuo nyt on, että ulkomaalainen nainen kokkaa, pitää kodin siistinä ja niin pois päin. Ei meilläkään missään sikolätissä asuta vaikka suomalainen nainen olenkin! Sisutaminen ja kodin puhtaanapito on kivaa kuin myös ruuanlaitto. Ja mukavaa miestäkin on ihana hemmotella ja helliä; mitään kiittämätöntä persläpeä en kyllä lähtisi paapomaan, mutta jokainen tavallaan.

Ei niin, nauru raikaa ja votka virtaa. Ei varmaan, kun ne kaikkien muittenkin taitojen lisäksi, joka ikinen iikka, ovat huumorintajuisempia, hauskempia jne. Itse ainakin tunnen venäläisiä naisia, yksi työkaverina, mukava, mutta hiton tosikko ja sisäänpäisulkeutunut. On suomalaisen miehen kanssa liitossa, mutta on nyt lähdössä ensin Brasseihin ja kesällä Afrikkaan yksin, ei ole vielä kertonut ukolleen ja yrittää nyt hieman lämmitellä sitä jäpykkää jotenkin.

Kyllä on huomaavaista niin lämminsydämmistä, että Olin vastannut kirjoitukseesi, mutta joku kumma deletointi täällä on käynnissä. Onko peräti seriffin puolesta vai näitten itkupillimiesten puolesta. Muuten täällä saa haukkua suomalaisia naisia kypällä, mutta jos ja kun puututaan siihen tai sanotaan mielipiteitä vaikka venäläisisitä naisista ja suomalaisista miehistä, niin deletointi käynnistyy.

Eikö palsta olekkaan kaikille vapaan sanan palsta? Niin, olin vain sanomassa, että ihmetyttää todellakin tollanen suomalaisten naisten mollaaminen ja vertaaminen milloin minkäkin maalaisiin naisiin.

Kyllä ne kädentaidot sun muut keittotaidot ovat hallussa meilläkin eikä vaan ole minkään tietyn kansallisuuden käsissä. Mielipiteet ap tuli sanottua sen perusteella miten hän kirjoittaa ja suomalaisten naisten mollaaminenhan se siinäkin on pääasia. Itse ainakin olen nainen ja kaikki tuntemani naiset äitiäni myöten. Kannattaisi varmaan miettiä omaa miehekkyyttään. Oikeat ja aidot kunnon miehet eivät piipitä täällä ja hauku oman maansa naisia.

Enemmänkin kuulostaa homomaiselta touhulta. Minulla on venäläinen mies, joka on komea, älykäs, kohtelias, todellinen herrasmies, kun vertaa suomalaiseen mieheen. Hyvin toimeentuleva, joten "luuseri" nimityksesi meni nyt vähän vikaan. Hänellä taas oli aikaisemmin venäläinen tyttöystävä, joka oli kylmä ja laskelmoiva materialisti, jolle raha oli "number one". En ole koskaan ajatellut, että "tasoero" olisi suurempi, kuin missään muualla!

Ehkä katselen asiaa naisen silmin, ja esim mieheni ystäväpiirissä on monia hyviä tyyppejä; kivannäkoisiä, huumorintajuisia, tavallisia miehiä, ei luusereita. Ymmärrän kyllä, että tarkoituksesi oli mollata suomalaista naista, ja ylistää venäläistä, mutta "naiset ovat huipputasoa ja miehet todellisia luusereita En minäkään ole ruma ja tuulipuvussa, vaikka olen suomalainen.

Mietityttää että minkä ikäiset puhuvat naisen hankkimisesta No jaa onnea aloittajalle varmaan ihan hyvä suhde teillä kun et pahemmin sortunut tyypillisiin dikotomioihin etsiessäsi oikeutusta suhteellesi Ja kukas ne kaikki venäläiset juopot, huligaanit ja ongelmaihmiset kasavattaa ja mistäs ne katulapset syntyvät jos ei venäläisestä kohdusta.

Pitäisi vähän pysyä realiteeteissa noitten desanttienkin kanssa. Hieno artikkeli ja olen samaa itsekin miettinyt, itse asiassa jopa yhden tavannut mutta meidän kemiat ei olleet samalla aaltopituudella, vaikka oikein mukava nainen onkin.

Onko kokemusta näistä Venäläisistä nettisivuista? En viitsisi ihan umpimähkään maksaa noita maksuja vaan joidenkin kokemuksista mielelläni kuulisin.

Ensin maksu ja sitten teelle Pietariin? Varmasti tusina muitakin sivuja joten onko kokemusta näistä? Ja kiitos hyvästä keskustelun avauksesta! Vaikka olen suomalainen, ajatelkaa! Mitä vikaa suomalaisissa naisissa muka on? Missä muka häviämme venakoille?? Olen ollut naimisissa nyt n 2 vuotta Venäläisen naisen kanssa.

Ensimmäinen vuosi oli tosi vaikea mutta nyt menee jo paremmin. Oisin Suomestakin naisen saanut mutta rakastuin 'naapurin' tyttöön. Hän on hyvä vaimo, ahkera, laittautuu aina kauniiksi, tekee töitä paljon, mutta on myös hyvin temperamenttinen ja kiivasluonteinen välillä.

Moro Luvin juuri tätä palstaa ja haluaisin kysyä pari kysymystä, jotka tulee seuraavaksi. Tatjaana tulee seuraavaksi myös tähän huusholliin!! Se on kumma tässä maassa jos olet rehellinen ja kunnollinen toiselle niin paskaa tulee niskaan ja mitään kunnioitusta ei ole toista kohtaan. Tehdään mitä itseensä huvittaa vaikka loukkais toista hyvinki verisesti ja vittuillaan viel päälle.

Kyllä haluan itselleni sellaisen naisen joka kunnioittaa yhtä lailla suhdetta kun minäkin. Eikä haittaa yhtään venäläisten upea ulkomuotokaan mutta se ei ole mun päätökseni pointti vaan taito ja halu hoitaa sitä suhdetta on tärkein. Varmasti on suomessakin hyviä naisia, mutta selkeä vähemmistö on tällaisia ja parempi mahdollisuus sellaseen tuntuu olevan kohdata muualla kun täällä. Muutama vuosi menee ihanasti.

Sit alkaa tyttö vaatimaan enempi ja enempi. Sit loppuu rahat ja siinä samalla rakkaus. Näitä kokemuksia on varmasti monella muullakin täällä meidän maassa. Jos naiseus mitataan sillä tavalla, en sitten ole naisellinen. Tuli vain mieleen kun monesti miehet suosivat venäläistä naista vain heidän anteliaan puketumisen vuoksi. Ottamatta sen enempää kantaa käytyyn keskusteluun Suora lainaus aloittajan tekstistä, joka hieman laittoi miettimään: Niin, että äitiä hakevat itselleen. No mikäs siinä, ottakaa anopit matkaan niin teillä on oma salainen poliisi omasta takaa.

Vai pitäisi vielä miehelle jokskin äidiksi ryhtyä? Sellasta se oli noiden suomalaisukkojen kanssa kun piti miehen paskaset vaatteet kerätä lattialta kun ei osannut omatoimisesti viedä niitä pyykkikoriin eikä osannut ottaa ruokaalaan pöydältä vaan sekin piti laittaa lautasella.

Sydämestäni toivon, että saat elää onnellisena vaimosi kanssa. Ihmettelen kuitenkin miksi sinun viestistäsi onnestasi huolimatta välittyy pientä katkeruutta.

Ei millään jaksais enää tätä samaa juttua Ethän sinä edes osaa kirjoittaa. Taas joku iivana kohottamassa itsetuntoaan haukkumalla muita tai sitten joku KELAN asiakas joka on löytänyt Tatjaanan. Itselleni on kuule noin 6 miljoonaa euroa pankkitilillä. Sillä rauhalla voisin nussia lähes kaikki Murmanskin ja Pietarin naiset.

Oli mielenkiintoista lukea, mitä suomalaiset ajattelevat venäläisistä naisistä, koska itse asun Venäjällä. Miksi venäläiset odottavat lahjoja ja rahaa miehiltä? Luultavasti koska venäläisnaiset toistaseksi vielä muistavat, että parisuhteissa ensiksi on mies ja nainen eikä tasa-arvosia kumppaneja. Ja miehen pitää voittaa nainen. Ja sitä varten nainen tarvitsee hakkailua.

Aikoja sitten on tietty, että mies arvostaa vain sitä, mitä hän saada vaivoin, mihin hän panee oma aika ja raha. Sitten suhteilla on enemmän mahdollisuutta olla pitkiä. Sen lisäksi Venäjällä — varmaan enemmän, kuin muissa Eurooppan maissa — säilyy tapa, kun perheen pää on kuitenkin mies.

Valitettavasti vapaus ja tasa-arvoisuus parisuhteissa siirtyvät eräät rajat. Nykyään sekä miehet että naiset liian helposti tapaavat ja edes hankkivat lapset ja samaa helposti eroavat. Miksi usein venäläisnainen ei ole äiti lapselleen vaan myös aviomiehelleen? Ehkä se on itsensä uhraaminen?

Miksi venäläisnaiset etsivat aviomihiä ulkomailta? Joku ymmärtää, että esimerkiksi Suomessa sosiaallinen tuki on parempi. Voit olla edes työtön tai yksinhuoltajaäiti 1, 2 tai 3 lasta kanssa mutta et tule kodittomaksi ja et kuoli nälkään Ja joku etsii omaa puoliskoansa, koska ei kukaan tiedä missä se on. Kerrohan kun kerran venäjällä asut, miten paljon venäläisnaiset tietävät ulkomaailman menosta yleensäkään? Välillä tullut sellainen käsitys, että aika eristyksissä ovat ulkomaailmasta.

Tuleeko siellä miten paljon median toimesta uutisia ulkomailta ja tuleeko televisiosta miten paljon ohjelmia muualta kuin venäjältä ja entäs soittaako radio miten paljon ulkomaista musiikkia ym?? Kyllähän mekin ollaan hyvin tietoisia vaikkapa yhdysvaltojen asioista median ansiosta ja ei tarvii niin sanotusti mututuntumalla arvuutella onko siellä ihmisten asema ja asiat paremmin kuin täällä.

Onko venäjällä internet miten yleinen ihan tavallisten ihmisten tasolla? Satuin lukemaan pikkuisen tätä tekstiketjuja ja haluaisin vastata kysymykseesi. Seuraan venäläisiä uutisia aika usein ja käyn itse Venäjällä. Nyt kirjoitan suuresta osasta venäläisistä, jotka ei asu Moskovassa. Moskovassa on oma korkea elintaso ja se on niin kuin oma valtio keskellä Venäjä. Eli suuri osa ihmisistä seuraa maailman menoa telkkarista. Venäjä on suuri ja Venäjän sisäisiä uutisia on suurin osa.

Suurin osa tuntemani venäläisistä ei ole edes paljon kiinnostanut ulkomaailmasta. Kyllä amerikkalaisia elokuvia siellä katsellaan yhtä paljon kuin täälläkin, varmaan enemmänkin, huomasin että elokuvatarjonta telkkarista on paljon runsaampaa kuin täällä. Venäläiset perus tv-kanavat näyttävät aina jotakin kiva: Monet tuntemani venäläiset eivät tunne paljon amerikkalaisia näyttelijöitä nimeltään, mutta ulkonäöltään kyllä.

Venäjällä on sen sijaan niin paljon omia julkkiksia että kansa muistaa niiden nimet ja se riittää Ulkomaalaista musiikkia soitellaan, varsinkin nuoret tykkäävät, mutta venäläistä musiikkiakin on aika paljon ja myös hyvää: Yhdysvaltojen asiat eivät kiinnosta keskivertovenäläistä. Oma politiikka on tärkeämpää. Internet yleistynyt viime vuosina huima vauhtia ja tuntemallani vähän enemmän keskituloisilla venäläisillä siitä on nyt. Tietysti monilla köyhemmillä siitä ei vielä ole.

Mutta mediasta saa paljon tietoa. Moskovassa on asiat toisin, siinä on elintaso paljon parempi ja se on kun eri maa maan sisällä. Venäjällä on niin paljon omaa kulttuuria, media jne. Amerikassakin ei paljon ole kiinnostusta muu maailma kohden. Itse asun myös Venäjällä, ja olen kaikesta samaa mieltä. Suomalaisilla on hyvin virheellinen käsitys Venäjästä ja venäläisistä. Internet on myös Venäjällä hyvin laajalti levinnyt - itse en tiedä yhtäkään venäläistä, jolla ei olisi tietokonetta ja nettiä lukuunottamatta muutamia vanhuksia.

Tietokoneet ovat tietty keskivertovenäläiselle kalliimpia kuin suomalaiselle, mutta hyvän nettiyhteyden saa nykyään ruplalla, eli viidellä eurolla. Ja kyllä, Moskova on aivan kuin erillinen maa Venäjän sisällä. Sanoisin, että Moskovassa elintaso on jo sama kuin Suomessa, plus, mahdollisuudet todella hyvään elintasoon ovat huomattavasti suuremmat kuin Suomessa. Muu Venäjä onkin asian erikseen.

Koko massa olikin vuoden lopulla vain 23 miljoonaa tietokonetta joten ei noista kovin moneen perheeseen enää riitä kun luvusta otetaan päältä pois firmojen tietokoneet. Olen 'Venäjä vastaus' viestin kirjoittaja. Kyllä se on totta että netti ei ole vielä kaikilla, monethan venäläiset ovat köyhiä. Onneksi elintaso koko ajan nousee. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin.

Tosiaan, ensinnäkin olisi mukava nähdä tuo virallinen teknologiaraportti. Siihen voit varmaankin antaa linkin? Koska voin kyllä ihan varmuudella sanoa, että enemmän kuin 12 miljoonaa venäläistä käyttää internetiä.

Minulle on yhdentekevää käyttävätkö he internetiä kotona köllötellen, töissä, yliopistolla tai koulussa tai vaikkapa nettikahvilassa. Aika oudolta kuullostaa, jos asut venäjällä, ja väität ettet tunne ketään jolla ei olisi internettiä. Itse olen käynyt lukuisia kertoja venäjällä ja minulla on monia ystäviä siellä. Monellakaan heistä ei ole mahdollista käyttää internettiä. Isoissa kaupungeissa Pietari ja Moskova yms. Oletkohan joskus käynyt esim. Sortavala, lahdenpohja, Kurkijoki, Viipuri linjalla tutustumassa?

Ei ole internet kaikkien saatavilla. Minusta taas on hyvin outoa se, että väität, että sinulla on monia venäläisiä, joista monella ei ole mahdollisuutta käytää internettiä. En kyllä ole missään vaiheessa väittänyt, että netti olisi jokaisen venäläisen saatavilla, vaan että omien tuttavieni saatavilla se on.

Ihmetyttää vain, että keitä nuo ystäväsi ovat, joilla ei ole minkäänlaista mahdollisuutta käyttää internetiä. Eivät ainakaan nuoria tai opiskelijoita ilmeisestikään En ole käynyt Sortavalassa, Lahdenpohjassa, Kurkijoella enkä Viipurissa tutustumassa. Sen sijaan olen tutustunut aiheeseen Pietarissa, Moskovassa, Tverissä, Nizhny Novgorodissa, Izhevskissa, Cheboksaryssa, Kazanissa, Jekaterinburgissa, ja monissa alueiden pikkukaupungeista.

Mielestäni on hieman huono lähteä puhumaan internetin saatavuudesta, jos kokemusta on pelkästään YHDELTÄ alueelta, joka sattuu olemaan yksi Venäjän köyhimmistä vieläpä. Helsingin väkiluku alle asukasta , ja monen monta muuta miljoonaa Helsingin kokoisissa "pikkukaupungeissa", joten mielestäni se on ihan hyvä ottaa huomioon. Juu, varmasti on alueita maaseudulla ja pikkukylissä, joissa internetiä ei ole mahdollista käyttää, mutta aika harva sellaisissa paikoissa loppujen lopuksi asuu ja vaikka heitäkin olisi joitain miljoonia, niin Venäjän väestön huomioon ottaen se vähemmistö on hyvin pieni.

Edelleenkään en yritä sanoa, että KAIKILLA venäläisillä on netti, mutta omilla tuttavillani se sattuu olemaan, ja olen kyllä sitä mieltä, että se Venäjällä yleisesti on hyvin laajalti levinnyt, vaikkei sitä kaikilla kotona käytettävissä olisikaan. Tietenkään tilannetta ei edelleenkään voi verrata Suomeen, missä netti taas on suurimmalla osalla käytössä kotona sekä työssä.

Laita vaikka aluksi lapsikuolleisuus luvut Moskovasta. Sitten vaikka katulasten määrä. Että oikein internetti, wau. Jos tajuaisit että internetiin ei tarvita puhelinlinjaa ihmeempää asiaa, ymmärtäisit ettei ookaan niin kova juttu. Nimittän samaa ikäluokkaa olevista suomalaisnainsista jotka ilmoittavat olevansa eronneita näkee jo päältä miksi he ovat eronneet.

Ovat nimittäin poikkeuksetta niin lässähtäneen näköisiä että ilmanmuuta se on syy miksi miehet ovat heidät jättäneet ja jos vaurastuneet niin ovat vaihtaneet nuorempaan. Mallichattailijasaiteilla on myös paljon venäläisiä naisia, ja jotkut heistä ovat aivan mahdottoman hyvän näköisiä. Se lie selvä että he eivät enää edusta mitään tyypillistä vnäläisnaista. Aina puhutaan siitä miten pitkäsääriset naiset ovat kauneita. Minusta tämä on vähän hämmentävä sikäli että minusta ei niinkään pitkäsäärinen nainen ole se kaunein vaan sellainen jolla on vähän pidemmän näköiset reidet kuin sääret, tai paremminkin niin että ne reidet ja perse on sopivasti yhtä niin että reidet näyttävät vähän pitkiltä.

Sääret pitää olla hyvän näköiset mutta jos liian pitkät niin ei enää näytä naiselliselta. Naisethan käyttävät kuitenkin korkeapohjaisia platform kenkiäkin jotka korostavat säärten pituutta.

Naisen perse ei saa olla paljon hartioita leveämpi mutta ei myöskään hartioita kapeampi. Rinnat eivät saa olla mitkään superutareet vaan hyvän näköiset ja sopivan kokoiset.

Niin ja ei pidä unohtaa kasvojen kauneutta. Oikeastaan suurin ongelma nyt tuntuu olevan löytää ainakaan netin kautta kirjoittelukumppaniksi aitoa venäläistä tyttöä!! Tuntuvat suurin osa olevan näitä huijareita ja taitaapi kaikki deittipalstatkin olla joko huijareiden ylläpitämiä tai ainakin ovat vallanneet ne aika tehokkaasti.

Huijaus on maailmanlaajuista, Australiassa ym. Aasiassa, jossa myös naisia huijataan, mutta näillä taas ei ole paljon fyrkkaa. Suosittelisin lämpimästi matkustelua Venäjällä. Herätys, totuus ei löydy netin deittipalstoilta. Minä asun Venäjällä, ja olen myös matkustellut paljon ympäri Venäjää, Uskallanpa väittää, etä todennäköisesti huomattavasti enemmän kuin sinä. Ja voin sanoa, että kyllä venäläiset huomattavasti enemmän näkevät vaivaa ulkonäkönsä eteen kuin suomalaiset. Sekä miehet että naiset.

Mistä näitä kannattaisi etsiä? Olisiko antaa jotain venäläistä deittisivustoa tai vastaavaa? Venäläisiä löytyy Venäjältä,kongolaisia Kongosta, argentiinalaisa Argentiinasta. Mene etsimään vaan ja jos jäät sille tielle niin molempien maiden älykkyysosamäärä nousee, vissiin. Eli sain tuossa sähköpostin jokusen aikaa sitten Venäläiseltä naiselta. En ole melkein minnekkään sivustolle edes jäsenenä. En käy katselemassa naisia netin välityksellä, en Suomesta enkä Venäjältäkään.

Kysyin mistä sai minun tiedot niin vastaus "Pari ystävää töissä virastossa Olihan siellä asiallinen kuva hänestä. Kertoi itsestään lyhkäisesti ja ensimmäisessä viestissä totesi heti, että jos harmittaa kun hän lähettää viestin minulle niin kerro, lopetan heti pyynnöstäsi. Saanko laittaa sinulle viestiä? Tähän väliin kirjoitan hieman omaa taustaa jos jotaki ees kiinnostaa , eli olen ollut kerran naimisissa ja ensimmäisen kerran havahduin häissä kun ex-vaimoni kaverit pitivät sketsi sarjan.

Muutama lainaus "Hyvä kun löysit tuollaisen miehen" "Sillä on rahaa ja sinun ei tarvitse enää ikinä tehdä töitä" "Sillä on Bemarikin" Tuo hämmästyttää jos naisia kiinnoistais oikeesti joku auta taikka Bemari auto kyl oli itseni mielestä hieno ja kiva ajella "Elämäsi on muuttumassa ihanteeksi kun saat olla kotona ja harrastaa yksin jne" No selvisihän tääkin sit myöhemmin mulle, kun hain avioeroa. Liiton loppu oli aivan kauhea joten silloin en halunnut ajatella kyseistä henkilöä.

Tämä nainen tosissaan jäi kotiin ja pisti kaikki omat tulonsa jonnekkin ja en tänä päivänäkään tiedä minne eikä enää kiinnostakkaa, ihmeellistä vain Olen ollut todella antelias ihminen lapsenakin tein ihan outoja juttuja Tätä exäni käytti ja haukkui Aikuisten oikeasti minua tein mitä tahansa. Jos hän pyysi tekemään jotain niin tein sen aina väärin Tämäkin söi itsetuntoa kun sukulaisetkaan ei luottanut minuun Minulla oli tuolloin firma ja en halunnut työntekijöideni jäädä puille paljaille jos vaimoni saattaaa minut pöpilään.

Niin odotin, että kaikki löytää uudet työpaikat ja lopetin firman. Tämä oli suuri kolahdus exälle. Tienasin siltikin enemmän kuin normaali palkkatyössä käyvä ihminen. Mulla oikeesti loppus rahat tähän naiseen. Huomasin, että kyllä se vaan oli rahan perään ja niin on kaikki kaveritkin sanonut, miehet sekä naiset. Kaikkea en halua kertoa mitä hän teki minulle, mutta en tällä viestilläni jaottele naisia joihinkin luokkiin yhden naisen käyttäytymisen vuoksi.

Osa asiasta koskee pelkästään exääni, mutta suurinosa on monessa suomalaisessa naisessa. Tämä on äitini ja en tajua sitäkään. Ja jos ei vieraita tule käymään 2kk aikana ketään niin hän ei laittanut tikkuakaan ristiin kodin siistiksi jättämistä - siis ku mennään Siwaan niin kyllä siinä nyt college housuilla voi mennä - eikä kaupungille nyt tarvii itteään täysin timmiin kuntoon laittaa Mutta se siitä ihmisestä ja niin kuin totesin jo osa koskee vain exääni, mutta suurin osa näistä "ominaisuuksista" löytyy suomityttöistä.

En solvaa naisia, mutta kyllä ihmettelen suuresti. En minäkään maailman siisteintä kotia pidä, mutta jossakin kunnossa joo: D Eli asia pomppasi raiteiltaan, mutta kun nuo tulivat mieleen edellisten kommentoijien sanoista: Ottaaako oikeesti joku nainen yhteyttä näin ja ulkomailta vilpittömästi? Kyseinen nainen Venäjältä on avoin, aivan erilaista mitä Suomessa. Ex-työkaverini joka oli Venäjältä tullut miespuolinen sanoi muuttavansa takaisin kotimaahansa, koska siellä naiset käyttäytyvät paremmin ja oikeasti on kauniita naisia.

Suomessa tulee yhden päivän aikana huoliteltu nainen vastaan ja Venäjällä on toisinpäin ehkä vähän liioittelua tuo loppu Olen nyt ollut tähän tyttöön yhteyksissä varauksella ja mielenkiinnolla odottanut mitkä ovat motiivit. Vaikuttaa liiankin hyvältä kyseinen henkilö.

Oletteko törmännyt näihin ylemmänluokan seksipalvelussa olevia naisia? Näissä vaan on käynyt ku on tavattu nainen niin sitten tulee lauma miehiä ja sanoo, että maksa x-määrä rahaa ja saat naisen ja muutatte heti Suomeen. Sanoivat myös, että lähettäkää joka kuukaausi rahaa heidän tililleen tai nirri lähtee pois. Eli kokemusta tämän luokan toiminnasta? Toivottavasti nyt jokainen nainen ei suutu, mutta nykyään kyllä haluan sanoa oman mielipiteeni ja kuuntelen toisten, mutta en muuta heidän ajatusmaailmaa pakottamalla tätäkin tapahtuu samaan ajatteluun kuin minä.

Kommentoikaa vaan suomiflikat tähän Ja tiedän kyllä Suomestakin näitä todella mukavia vaimoehdokkaita eivät siis ole ainakaan minusta kiinnostuneita huomaavaisia, pitävät kodin siistinä ja urheilevat sekä ovat kauniita, koska pitävät itsestään huolta. Tuo on vain harmi, että oikeesti nuo on ainakin Suomessa harvinaisia..

No katotaan onko kellekkään muulle sattunut maileja, että onko jonkun firman palkkalaisia houkutteina Anteeksi kirjoitusvirheet sekä paskat lauseen rakenteet.. Aika sekava oli juu juttu, olikohan unta vai mitä, oletkohan Suomessa käynytkään ja suomalaista naista tavnnutkaan niin kuulosti koulutetun desantin jutulta, kuin kirjasta luettu , siis mitä pitää sanoa. No joo, ehkä et ole suomalaisesta naisesta kovin kiinnostava.

Mutta en halua loukata kuten sinä haluat ja se miksi haluat loukata suomalaista naista , no se varmaan on sinun ongelmasi, ei sen kohteen jota loukkaat. Psykoanalyysi on aina joskus ihan hyvä juttu, ihan noin vaan ystävällisessä mielessä ketään loukkaamatta.

Mutta joskus on hyvä tutkailla ihan sitä omaa sisintä. Mutta kyllä Kalifornian tytöt aina maatuskat voittaa ja Puolassa on maailman kauneimman naiset, ihan oikeasti, siitä ei pääse mihinkään. En ole eelämässäni lukenut yhtään kirjaa, koska vihaan lukemista.

Aina kun kirjoitan jotakin niin kirjoitan sitä tahtia mitä aivot ajattelee En ny tiiä kumpaa tarkotit 1 Suomitytöt ei tykkää minusta 2 Mä en tykkää Suomitytöistä 1. En ikinä halua kehua itseäni vaan paremminki aliarvioida varsinkin toisten ihmisten silmissä. Siis kyllä niitä Suomityttöjä on ollut aika paljon kiinnostuneena minusta 2.

Kerroin mitä minulle on tapahtunut ja mitä ystävät ovat kertoneet toisista naisista. Siis ne keskustelut eivät ole olleet mitään Panettelu hetkiä.

Ollaan tosissaan ihmetelty miksi asiat on näin ainakin nykyään Juu ja mielipiteitä saa sanoa, mutta en nyt ymmärrä missä kohtaa loukkasin Suomalaisia naisia Tahallisesti?

Jos näin niin kirjoitan päin persettä. Sanon asian lyhyesti, eli olen kaverit myös todennut, että Suomesta on tosi vaikeeta löytää ns. Ja sanoin, että niitä täällä onkin ja speciaalimpiakin on mutta valitettavasti harvakseltaan. No tuohon nyt ei viittinyt kertoo kaikkia huonoja omia puolia, mutta voin luetella nekin: Tää ei ole ylpeilyn aihe, mutta naiset ja työhaastattelijat eli tutkivat ihmisen käyttäytymistä haastiksessa, itsetuntoa ja itsensä tuntemista ovat todella usein sanoneet miksi ihmeessä analysoin itseäni noin paljon ja tarkkaan.

Vastaukseni on, että haluan kehittyä niissä asioissa joissa olen huono, on se sitten käytöstapa tai kirjoitustaito suomi24 palstalle: En tainnut sitä mainita, että Suomessa on myös todella paljon paskoja miehiä itse en voi tuohon vastata itsestäni ja hyviä harvakseltaan Mutta nyt käsittelinkin Venäjä versus Suomi. Venäjälläkin löytyy naisia ja miehiä jotka juovat puoli litraa vodkaa aamupalaksi.

Tällä hetkellä olen sinkku ja mielelläni aloittaisin naiseen tutustumisen jos löytäisin vähänkin mistä tykkään ja tietysti että minäkin olisin hänen silmissään kiinnostava. Eli vaa säälittää "hyvien" naisten vähyys Suomessa. Sitä en ole analysoinut mikä miesrintamalla on. Ei ole koskaan tultu mietittyä. Voi olla prosentit vaikka sama mitä naisilla. Täällä naiset voivat vaikeroida kun kunnon miehiä ei löydy jopa pienillä kriteereillä, tupakoimaton, not alkoholisti, työssäkäyvä ja edes hieman huomiota ja hellyyttä antava mies.

Luulen että voi olla tosi vähissäkin. Sano vaan niin voin kirjoittaa pari palstaa omista huonoista puolista: D Ei olis muuten mullekkaa ketää: D Enkä ookkaa väittäny et kaikki oravat ois paikallaan mun pään sisällä.. Ystävällisin terveisin kaikille naisille ;. D Kyllä aidot naiset ovat naisia: Onnellista kesää sinullekkin uljaan Ritarin kanssa: Hän on omillaan toimeen tuleva nainen, korkeasti koulutettu, mutta ihmisenä aivan mahtava. Ymmärtäväinen, avoin, ei ylpeä vaikka moni olisi.

Todella kaunis kuin malli, mutta luonne kuin taivaan enkelin. On minua 9 vuotta nuorempi, mutta jos vertaa Suomi naisiin niin aivan muuta. Joku läpeensä pantu 40 kymppinen elähtänyt rumilus kuvittelee itsestänsä vaikka mitä. Olen 35 vuotias mies, ja näiltä mummeleilta tuli vain pakkeja, kyllästyin ja tuolla rajantakana olikin eri tilanne noin 25 naiset hyvin kiinnostuneita. Ja kaikki kuin missejä, ei mitään Viivi Pumpasia vaan oikeasti todella kauniita naisia ja todella mukavia muutenkin.

Venäjän naista en vaihtaisi mihinkään. Suomi nainen on naama yleensä norsun vitulla ja on itseään täynnä, vaikkei mitään aihetta olisi. Katsokoot peiliin nuo vuodesta toiseen treffipalstoilla roikkuvat "täydelliset" keskiikäiset naiset, joille ei mikään kelpaa. MIKSI venäläinen vaimo itke? Minulla tuli avioero Suomalaisesta naisesta ja ero johtui naisen pitkäaikaisesta uskottomuudesta. Tapasin sen jälkeen Suomeen 4-vuotiaana muuttaneen naisen, jonka vanhemmat ovat Venäläisiä.

Hän on siis kaksois-kansalainen ja omaa molemmat kielet täydellisesti. Aluksi ajatus vieraasta kulttuurista kammoksutti minua, ajattelin hänen olevan vain rahan perässä minulla sattuu olemaan omakotitalo. Hiukan tutustuttuani huomasin hänen olevan erittäin huomaavainen, rakastavainen, iloinen ja osaa myös kokata. Puhumattakaan sänkytaidoista, sellaista en ole ennen kokenut: Jos menemme kauppaan, hän monesti tarjoutuu maksajaksi, ei siis rahan perässä kulje tosissaan. Siinä on valtava ero tosiaan!

Hän pitää siitä mitä minä pidän arvokkaana ja minä hänen asioitaan. En voi kuin suositella kumppania Venäjältä, vaikka ihan kaveriksi ja mihin tahansa muuhunkin.

Tapasin pari vuotta sitten suomessa asuvan venäläisen eronneen naisen Luulin tavanneeni oikean enkelin. Kaikki kliseet näytti pitävän paikkansa: Kaunis fiksu ahkera hyvin pukeutuva kiihkeä Naimisiin olisi pitänyt mennä salamavauhtia.

Onneksi olen luonteeltani harkitseva enkä tee äkkipäätöksiä;varsinkaan tällaisissa asioissa. Muutaman kuukauden kuluttua alkoi todellinen luonne tulla esille. Pahin narsisti jonka olen eläissäni tavannu,oikea piru luonteeltaan. Että ei kaikki enkeleitä. Joka paikasta löytyy ihmisiä joka lähtöön. Se ihana venäläinennainen oppii varsin pian suomalaisnaisten tavat ja vähänaikaa suomessa oleskeltuaan et huomaa enää mitään eroa suomalaiseen riivinrautaan.

Ei voi olla totta. Joku erehtyi kysymään suomalaismiesten mielipidettä venäläisnaisista, niin syntyi kilometrienpituinen ylistyslista. Ei mikään voi olla todellisuutessa n i i n erinomaista, joten kyllä teitä suomipojat on höynäytetty jossain vaiheessa teidän sitä tietämättä. Oletko aatellut että mitäs jos vika on sinusssa? Itse kerran kampaajan ulkopuolella odottelin varaamani aikani alkua, niin kukapa muukaan kuin venäläinen nainen parkkeerasi ihan iholle istumaan, puhui n.

Äiti katsoi minua oudosti ja kysyi englanniksi miksen ollut hänen poikaansa vahtinut, kun hän varta vasten hänet siihen jätti. Tässä vaiheessa sanoin kyllä voisi äiti vähän miettiä mihin poikansa jättää yksin ja mitä varten viitaten täyteen Alko kärryyn , ja tässä vaiheessa alkoi nainen huutamaan minulle huonoa suomea puhumalla, että hänen miehensä on suomalainen ja että mies etsii minut käsiini ja opettaa minut kunniottamaan venäläisiä.

Tässä vaiheessa ei enää myötätuntoa riittänyt ja lähdin vain mitään sanomatta kävelemään pois kaupasta. Että kyllä niitä helmiä ja sikoja löytyy samalla tavalla suomalaisista kuin venäläisistäkin. Noihin venakoihin mahtuu kaikenlaisia. Itse tunnen joitain venäläisiä naisia. Yksi on vanhempieni seinänaapurissa ja tosi ihana ihminen, naimisissa suomalaisen miehen kanssa.

Yksi josta haluan mainita on työkaverini ja ystäväni minua 10 v nuorempi nainen. Meillä synkkasi alusta lähtien hyvin ja ystävystyimme. Hän etsii myös elämän kumppania, mutta juuri tuossa äskettäin kun tapasimme, kertoi että suomalaiset miehet ovat OUT.

Aiemmin talvella hän kertoi tapailleensa suomalaista miestä, jolla kuulemma hyvää, rahaa tuova ammatti ja asunnot ja hienot autot ja kaikki, niin kuulemma tosi tylsä, väritön ja ei minkään näköinen.

Hän sanoi, että kaikki muut asiat kohdillaan, mutta ulkonäköäkin pitää olla. Kysyin nyt sitten tavatessamme tapaileeko vielä tätä miestä, mutta ei kuulemma enää. Ihastui suomenruotsalaisiin miehiin eräässä paikassa vappuna ja sanoinkin hänelle, että kannattaa katsella juuri niitä, koska he ovat avoimia, hienoja, kohteliaita ja hyvin koulutettuja miehiä ja jos rahaa ajattelee, niin jos kellä niin suomenruotsalaisilla sitä on.

Kolmas venäläinen nainen, jonka tunnen, asuu Moskovassa. Tapasin hänet ja hänen äitinsä eräällä ulkomaanmatkalla. Matkustin Moskovaan hänen ja perheen luokse. Hänellä oli aikoinaan suhde saksalaiseen mieheen, mutta ei halunnut asua tämän miehen kanssa yhdessä. Tunnen myös hänen kauttaan muitakin venäläisiä.

Toki on sit niitä bitchejäkin siellä ja nämä tuttavanikin karsastaa näitä onnenonkijoita ja ei paljoa anna arvoa joka ilta kapakoissa istuville naisille täys viritys ja haku päällä. Ei oo Kyllikin voittanutta: Joten voit aloittaa viestintä. Miksi Venäjän tytöt näyttävät niin hyvältä.

Miksi Venäjän tytöt näyttävät niin houkutteleva useimmat miehet ympäri maailman? Tämä kysymys on varsin tuttu niille, jotka eivät ole koskaan tavanneet venäläinen nainen. Kaikki Venäjän tytöt ovat todella innokkaita olla mukava ja piti miehet. Jotta voitaisiin houkutella miesten huomion he menevät kauneushoitolat ja yritä lukea naisten lehdistä löytää joitakin vinkkejä neuvoja siellä miten tulla enemmän kaunis ja tyylikäs.

Joskus he jopa vyötärö viimeisen rahaa urheiluseurojen ja kalliita vaatteita. Kaikki Venäjän vaimot ymmärtää yksi tärkeä asia - jos he eivät tee niin, ja tullut välinpitämättömiä niiden ulkonäköön, he eivät koskaan tavannut miestä, heidän unelmansa ja tehdä menestyksekkään uran.

Myös venäläiset naiset ovat varsin kiinnostunut miesten psykologian yrittää tietää miehiä paremmin. Amerikan ja Länsi-naiset ovat usein feministit, ja huoli olevansa korkeampi asema on miehiä. Mutta Venäjän tytöt ovat aivan erilaiset. He eivät koskaan taistella perillinen oikeudet, kuten kun miehet maksavat heille kahviloita ja ravintoloita ja avaa ovia niille. Venäjän naiset ovat luonteeltaan hyvin mureaa ja herkkä, aina yrittää olla seksuaalisesti houkutteleva heidän rakastavaa miestä.

Mikä tekee Venäjän naiset etsivät aviomiestä ulkomailta? Voidaan olet jo ajatellut tärkeimmät syyt, jotka tekevät Venäjän naiset etsivät aviomies toisesta maasta, vaikka ne ovat todella kauniita ja tarjous. Nyt tulemme keskustelemaan pääkohdat siitä. Ensimmäinen syy on se, että siirtymässä online dating sites antaa Venäjän tytöt hyvä mahdollisuus tavata kumppani elinkaaren aikana. Teidän ei pidä ajatella, että Venäjän tytöt ovat huonoja tai kevytmielinen. Päinvastoin se osoittaa, että ne ovat vakavia aikeita tavata miehen heidän unelmansa ja ovat vahvimmat halu pysyä hänen kanssaan ikuisesti.

Se osoittaa, että heillä on aktiivinen elämä kantoja etsii tulevan puolisonsa. Se ei ole kovin tärkeää niille, onko niiden aviomies tulee toisesta maasta tai ei.

ANTIKVARIAATTI KUOPIO SUOMI PORNO SABINA

MIES ESCORT Z VARKAUS