Suomi treffit pillu

0

suomi  treffit pillu

..

ONLINE ESCORT SERVICE SEKSISEURAA KOTKA

Itse lähtisin siitä, että mitä mieltä itse olet jos tilanteet olisivat käännetty. Eli jos itse olisit lähettänyt flirtin, niin haluaisitko toisen laittavan viestiä siitä huolimatta ettei ole kiinnostunut.

Vaikkakin vain sanoakseen että "Kiitos flirtistä, mutta ei kiitos. Itse lähettäisin vastausviestin, vaikka en olisi kiinnostunutkaan. Niihin flirtteihin, jotka tulivat selkeästi mainostajilta en vastaillut. Nämä erotti erittäinkin hyvin sentyylisistä virkkeistä kuin "rohkeampia kuvia löydät täältä. Itse en ole koskaan vastannut flirttiin, jos toinen osapuoli ei ole kiinnostava. Jos toinen laittaa ihan viestin niin sitten olen kohteliaisuuttani vastannut, kiittänyt kiinnostuksesta ja sanonut, ettei kuitenkaan kiinnosta.

Jos kiinnostavan oloinen nainen laittaa flirtin niin laitan hänelle vaan suoraa viestin. Flirtti tarkoittaa myös sitä, ettet ollut niin kiinnostava, että toinen olisi tuhlannut viestejään sinuun. Ja kieltämättä Plus käyttäjänä oli kyllä se hyvä puoli, että näki kuinka aktiivinen toinen on ollut viestittelyssä. Kun ei sitä toista vielä tunne niin näkee kuvan ja pitää siitä ja sitten laittaa flirtin toivoen että toinen ottaa yhteyttä. Tuo jos on totta, niin kuvattomille profiileille ei pitäisi tulla ollenkaan flirttejä.

Oletko vieläkään löytänyt seuraa? Kävin joskus muutama vuosi sitten palstalla viimeksi ja muistaakseni kirjoittelit jo silloin. Ulkonäöllisesti olet ihan ok näköinen, mutta taisin sanoa silloin, että voisit vähän hankkia massaa lisää.

Hämärästi muistan että taisi joku mainita noina aikoina miulle massan hankkimisesta. Tosin niin on kyllä muutama muukin.

Sinkkuna sitä vielä ollaan. Tosin kyllä tässä parin vuoden sisällä sellasta parisuhderintamalla on tapahtunnu, että tuossa viime kesällä muutaman kuukauden tapailin erästä naista, jossa kumpikin meistä tiesi ettei jutusta voi tulla pitkäaikaista ja vakavaa, sillä meillä oli liian erilaiset elämäntilanteet. Vuoden jälkipuoliskolla tapasin toisen naisen, jonka kanssa toivoin että juttu luistaisi ja syntyisi jotain pysyvää.

Harmittavasti vain syvempien tunteiden syntyminen jäi toispuoleiseksi. Mutta opettavaisia tilanteita olivatten jokatapauksessa.

D Ja mitä tulee massan nousuun, niin eipä tuota ole tullut hankittua lisää. Ei ole edes kauhean kova homma, jos syöt vähän enemmän ja salilla käyt kasvattamassa lihaksia. Saattais lisätäkkin, mutta en tykkää käydä salilla. Todella mukava lukea tuollaisia kuulumisia!! Ymmärrän kyl mitä tarkoitat. Mä en mitään flirteä ole lähettänyt, naiset ovat innokaita flirtti lähettäjä. Vastaa alkuperäiseen viestiin suomi24 treffit - mitä flirtti tarkoittaa?

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi. Etusivu » Keskustelut » Suhteet » Suomi24 treffit. Onko siellä kukaan tosissaan? Onko kaikki kuvattomat rumia? En tiedä mikä meininki siellä on nykyään, mutta kyllä siellä vielä muutamia vuosia sitten osa oli ihan tosissaankin.

Ja kyllä, kuvattomat on aina rumia. D seksi ehdotuksia varmasti satelee. Mulla oli siellä profiili viime vuonna. D Ei kauaa mennyt kun tuli seksiehdotuksia. Yhden miehen sieltä löysin ja hetken tapailtiinkin, mutta sitten juttu kuivui kasaan.

Mun näkemyksen mukaan siellä on suurin osa vanhempaa porukkaa. Siellä on paljon ihan karseita anteeksi nyt vaan tyyppejä, jotka ilmeisesti roikkuneet iäisyyksiä. Suoria pillua rahasta -pyyntöjäkin satelee. MUTTA, kun skippaa ne, löytää hyviäkin tyyppejä, jotka ihan tosissaan etsivät seurustelukumppania. Riippuu myös mitä etsit, mutta pärjäät ilman kuvaa. Mulla ei ollu kuvaa ja sitte laitoin viestiä kivanoloisille miehille myös niille, joilla itsellään oli kuva.

Yllättävän moni jutteli mielellään, vaikkei mulla ollut kuvaa.

D seksi ehdotuksia varmasti satelee. Mulla oli siellä profiili viime vuonna. D Ei kauaa mennyt kun tuli seksiehdotuksia. Yhden miehen sieltä löysin ja hetken tapailtiinkin, mutta sitten juttu kuivui kasaan. Mun näkemyksen mukaan siellä on suurin osa vanhempaa porukkaa. Siellä on paljon ihan karseita anteeksi nyt vaan tyyppejä, jotka ilmeisesti roikkuneet iäisyyksiä. Suoria pillua rahasta -pyyntöjäkin satelee. MUTTA, kun skippaa ne, löytää hyviäkin tyyppejä, jotka ihan tosissaan etsivät seurustelukumppania.

Riippuu myös mitä etsit, mutta pärjäät ilman kuvaa. Mulla ei ollu kuvaa ja sitte laitoin viestiä kivanoloisille miehille myös niille, joilla itsellään oli kuva.

Yllättävän moni jutteli mielellään, vaikkei mulla ollut kuvaa. Siinä sitten yhden kanssa juteltiin pidempikin hetki ja sitten oma-aloitteisesti päätin jossain kohtaa laittaa kuvani, kun olin todennut jätkän fiksuksi ja ihanaksi.

Jatkettiin kirjottelua, nähtiin ja nyt seurustellaan. Parempaa miestä saa etsiä. Ei kaikki kuvattomat ole rumia myöskään. Itse sain kuvia parilta kuvattomalta joskus hetken juttelun jälkeen ja ihan fiksuilta näyttivät.

Tosin rumiakin mahtui kyllä joukkoon siinä missä niitä on kuvallisissakin, mutta kauneushan on katsojan silmässä. Sanoisin, että kannattaa kokeilla, ei siinä mitään menetä! Tämän jälkeen törmännyt lähinnä kaunispuheisiin valehteleviin hyväksikäyttäjiin tai sen yrittäjiin koska olen minäkin oppinut jo nämä tunnistamaan. Kun pääsisi edes tänne sivuille. Ei onnistu se robottitunnistus sitten millään Tunnistustehtävä voi olla joillekin liian haastava,,,, tai sit ylläpito luulee sua robobobotiksi.

Näytti onnistuvan sulta kuitenkin. Jos kirjaudut niin et tarvi robocop tunnistusta. En ole millään sivuilla deiteissä, vaikka sinkku olenkin. Miehet eivät haluaisi kaltaistani naista, joka on tavallinen, käy töissä, harratsaa juoksua, on normaalipainoinen, viihtyy kotona, laittaisi sen toisen lautasenkin pöytään ainakin viikonloppuisin.

Ei halua seksissäkään outouksia, vaan lähellä oleminen ja jakaminen on se juttu. Tavanomaisuus ei viehätä miehiä, mutta toisaalta en aio muuttaakaan itseäni muuksi.

Minä kyllä haluaisin kaltaisesi naisen. Juuri tuollainen nainen kelpaisi mainiosti. Ja naiset on vaan sosiaalisia verkostoituu keskenään omissaan bestis ympyröissä. Olen etsinyt 3 kuukautta seuraa. Oikeastaan naista on edes kirjoittanut. Mun mielestä profiilit ovat sopineet yhteenkin todella monen kanssa ja silti eivät kirjoita takaisin, vaikka olen asiallisesti kertonut mitä etsin yms. Jo kolmessa kuukaudessa olet saanut naisen kirjoittelemaan kanssasi!

Minulla se ei ole onnistunut kuudessakaan kuukaudessa. Tee kuten jotkut naiset ja miehet tekee, pyydä jotain toista täyttämään profiilisi niin saatat saada viestejäkin. Älä tapaa kuitenkaan ketään pitkään aikaan ettei paljastuisi se että et ole ollenkaan sanojesi kaltainen olento, kuvasi takia myös älä tapaa ketään ettet jää kiinni 15 vuotta vanhan kuvasi käytöstä.

Viestittelet vain niin saat edes jotain ajankulua.. Kun ei täältä löydy sellaista naista, jota etsin, siksi täytyy odotella. Ei kaikki kauniit lorella-naiset voi yhtäkkiä sukupuuttoon kuolla. Kun edes yksi löytyisi? Vastauksia kyllä on tullut, mutta en hae mitään alipainoista fitness-naista, enkä naista,joka ei siedä tupakoivaa miestä. Tasapuolisuuden nimissä, minä en huoli alkoholia juovaa naista ,enkä naista,joka ei tule toimeen ilman älykännykkää minuuttiakaan.

Tuuppa juttelee mulle treffien puolellle. MISSÄ ne kunnolliset naiset ovat? Tarkoitan muuallakin kuin naimisissa. Samoin miehet ovat samoja vuodesta toiseen. Olen välillä pitkiäkin aikoja poioissa, mutta sitten taas teen profiilin ja kas kummaa, samat naamat sieltä tuijottaa, miehet eivät edes kuviaan päivitä, siitä helppo muistaa, vaan vuodesta toiseen samalla kuvalla ollaan. Olinhan minä enemmän kuin kymmenen vuotta poissa. Nyt profiilini laitoin nähdäkseni olisiko kiinnostavia naisia.

Kaksi löysin, vaan heillä oli paljon korkeammat kriteerit eivätkä kiinnostuneet. Toinen ei vastannut mitään ja poistui jo palstoilta joten prinssinsä lienee löytänyt. Toisen kanssa pari viestiä vaihdoin ihan muista asioista, sitten lopetti yhteydenpidon ja yhä etsii sitä prinssiään.

Niin ja tunnistin ainakin kaksi silloin yli 10 v sitten palstoilla ollutta naista. Toisen kuva kertoikin, miksi ei vastakappaletta ole vieläkään löytynyt. Toinen saattaa olla jo vaikka kuollut tai muuten vain unohtanut poistaa profiilinsa, teksti ja kuva sama kuin 10 v sitten, mutta ei vastaa yhteydenottoon mitenkään - kuten ei vastannut silloinkaan.

En enää uskokaan ketään löytäväni, mutta katselenpa kuvia ja luen mahtavia vaatimuksia miehistä naisille, joille mikään ei kelpaa eikä mikään riitä. Kai se joku Jännämies sitten kelpaa, kun totuus lopullisesti valkenee.

Monet naiset etsivät "sitä oikeaa". Tiedän tämän kun olen tätä asiaa monelta naiselta kysynyt, jotka nyt ovat vaivautuneet vastaamaan. Ei riitä että mies on mukava, seurallinen, mukavannäkönen, pitää huolta naisesta, käy töissä, jne. Miehen pitää olla jotain uskomatonta, joka "saa sukat pyörimään jaloissa" heti ensi hetkestä lähtien ja elämän pitää olla miehen kanssa aina ja ikuisesti yhtä juhlaa kaikin puolin.

Kuinka pitkään sinä olet sitten siellä lymyillyt? Johtuu siitä, että palstalla on melko erikoisia miehiä. Eivät ymmärrä kunnollisen, hyvän naisen päälle tai eivät vaan viitsi edes tutustua kunnolla.

Jotkut miehet luulevat seksin olevan yhtä kuin parisuhde ja sitten ainakin minun kohdalle on osunut moni juoppo tai ainakin ihan liikaa juova. Olen huomannut myös, että keski-ikäisissä on yllättävän paljon juoppoja. Uskon tuohon, etteivät osaa edes kunnolla tutustua kunhan se oikea löytyy ensin. Itse olin puolitoista vuotta tuolla profiililla ja siitä 4 kk tiiviimmin. Alueelta lopussa olivat samat plussalaiset naiset, joilla liki kaikilla ihmeelliset hiukan kierot ikätoiveet yleisilmeenä.

Jotenkin siitäkin tulee mieleen, että eivät osaa aloittaa tai halua vakavaa suhdetta oikean miehen kanssa. Vaatimuslista ja yritys miesten päsmäröintiin ja pomoiluun tuntuu päällimmäiseltä, kunhan löytyisi se vaatimuslistan alokas tai monni. On ajauduttu naisten hauissa tämmöiseen päsmäröintiin, josta tämä Hesarin tutkimuksesta tehty juttu kertoo. Naiset ovat rumia, lihavia, luottotiedottomia, feministiemakoita ja pitkäaikaissairaita. Ei ne saa livenä niin ei ne saa verkostakaan.

Verkko on ainut vaihtoehto. Sille on syynsä miksi verkosta haetaan Vaikeaa sieltä oli normaali ihmistä löytää. Tuo päsmäröinti näytti päällimmäiseltä rumien ja lihavien kuvien lisäksi. Muualla Euroopassa sellaiseen on vaikea törmätä tai se tietoisesti piilotetaan, jos sellainen tunnevammaisuus löytyy. Yleensä on korkeintaan totuttu, että se mies on se pomo. Nyt on pakko sanoa, että sama koskee myös miehiä.

Ajattelin laittaa 8 vuoden tauon jälkeen profiilin, mutta kun selailin ilmoituksia, niin mitä kummaa. Siellä ne samat naamat ja joillakin jopa samat kuvatkin, puhumattakaan yleisestä päivityksestä. Enpä usko, että mikään ei muutu noin pitkällä aikavälillä. Enpä ole Suomi24 treffeihin koskaan mitään ilmoitusta laittanut ja silti oon saanut seuraa ihan hyvin silloinkun sitä oon halunnut.

Seura ja parisuhde vaikka pitkäänkin sen alettuakin nettideittaillen ovat kyllä kovin eri asioita. Lopettakaa se nettideittailu, antaa hullujen sekoilla siellä keskenään. Minä näyttä perunasakki ja juoda kaliaa. Se hoono soomi on kova sana naismaailmassa! On kyllä tosi läskejä ja surkeita naisia ettei voi olla tosikaan. Yrittäkää nyt laihduttaa ihan oman terveytenne puolesta.

PORNO VIDEO CHAT BI CUM

Thai escort tube suomen pisimmät treffit