Eroottinen novelli seksi naiset

0

eroottinen novelli seksi naiset

Suihkuun olisi itsenikin pitänyt mennä, mutta nyt alkoi juttelumme olemaan niin lennokasta, että unohdin koko suihkun. Äänekäs ja raikuva nauru kiiri nurkissa kun kerroimme juttuja ja vitsailimme. Tytöillä vain pyyhkeet ja minäkin olin kuin huomaamatta keventänyt pukeutumistani ja istuin enää vain bokserit päällä. Jossain vaiheessa olimme poikenneet Maarianhaminassa ja tytöt olivat keikkuneet ikkunassa ilkosillaan. En tiedä katseliko satamassa kukaan, mutta meitä nauratti.

Tytöt istuivat vierekkäin vastapäisellä sängyllä ja naukkailivat pikkudrinkkejään. Minä vilkuilin heidän liikkeitään ja aina välillä pillut vilkkui, kylpypyyhkeet kun eivät kovinkaan hyvin pysyneet paikoillaan. Minulla seisoi ja sen näki varmaan boksereistani. Sanoinkin tytöille, että nyt on kauhea seisokki ja kaikki heidän syytään kun eivät pysty pitämään pimppejään piilossa, puhumatta rinnoistaan. Siitä naiset riemastuivat ja heittäytyivät taakse nostaen jalkansa ylös.

Löivät kätensä pilluilleen niitä läpsyttäen. Levittivät sormin ja näyttivät maisemat syvyyksiin. Hyökkäsivät sitten kimppuuni ja repivät bokserit päältäni. Kopeloivat kullia ja kivespussia, enkä minä sitä pahakseni pannut. Kisailimme pitkät ajat kunnes alkoi unikin jo vaatimaan verojansa. Minä jouduin vierailemaan hetken kummankin sängyssä.

Vieraskäyntejä oli aamuyön aikana useitakin ja minun oli pidettävä huoli, etten saa orkkua heti alkuun. Useitakin pyrähdyksiä siis tein kumpaankin sänkyyn. Anun kanssa se sitten sattui, se purkaus. Enempää en jaksanut vaan jäin hänen sänkyynsä nukahtaen siihen. Kirre tuhisi viereisessä sängyssä. Suihku sai jäädä aamuun. Yhteinen aamusuihku virkisti taas. Kolmen hengen loiskinta ja toistemme kopelointi pienessä tilassa oli iloista.

Tytöt istuivat vuorollaan pytyllä ja käsi pytyltäkin istujalta livahteli aina suihkun alle puristelemaan joko pakaraani tai näpräilemään kullini kanssa. Se olikin taas mahtikunnossa terskan loistaessa onnesta. Mutta olihan meidän mentävä aamiaisellekin. Ja oli myös kierreltävä ainakin Tukholman kauppoja. Minua se nyt ei niin viehättänyt ja päätinkin erkaantua jossain vaiheessa naisten seuraamisesta. Olin päättänyt tulla ajoissa laivalle ja hieman torkahtaa. Paluumatka sujui samoja kujeita harrastaen, mutta hieman säästeliäämmin alkoholia käyttäen.

Istuin sängyn reunalla, alasti. Tytöt olivat polvillaan edessäni ja painoivat jalkojani erilleen. Kirre pompotteli kivespussia ja Anu runkkasi kullia antaen aina välillä suukkoja terskalle. Välillä lumpsahti koko nuppi Anun suuhun ja tunsin voimakkaan imaisun. Kirre työnsi Anun syrjään ja imaisi vuorostaan kalun täyteläisten huuliensa syleilyyn. Imaisi ja otti koko kangen syvälle nieluunsa. Nojasin selkääni seinään ja nautin. Annoin naisten tehdä itselleni mitä halusivat, kunhan eivät vaan tappaisi.

Tytöt olivat alasti ja huomasin heidän kanssani touhutessa myös välillä koskettelevan itseään. Käsi aika-ajoin hyväli omia pilluja tai puristi rintaa ja hieroi nänniä. Vierailuni kummankin sängyssä tapahtui samoin kuin menomatkallakin.

Ahtaat sängyt eivät antaneet mahdollisuutta kolmen piehtaroinnille. Puolen yön maissa täytin Kirren pillun spermallani ja jäin hänen viereensä nukkumaan. Satamaan tultiin ja hajauduimme kukin tahollemme. Oli ollut kuntoa kysyvä laivamatka ja kotisänky odotti tarjoten kunnon levon, voimia palauttavaa lepoa univelkojen maksuun. Kerronpa vielä yhden jutun meidän monista jutuistamme.

Olimme päättäneet tehdä kuuman kesäviikonlopun aikana retken Suomenlinnaan, auringonoton ja uimisen merkeissä tietenkin. Hulluuksissaan tytöt olivat päättäneet pukeutua kesäisen helteen pakottamana kevyesti, erittäin kevyesti.

Odotin heitä Kauppatorin kulmalla lauttalaiturin luona, nojailin ja nuoleskelin päivän ensimmäistä jäätelöä. Näin heidän keikkuvat hahmonsa lähestyvän rantakassit olkapäillään. Kummallakin oli lyhyet hamoset, olisivatkohan olleet semmoiset kietaisuhameet ja kireät topit vedettynä rintojen yli. Rintaliivejä ei kummallakaan ollut, eivätkä he niistä kesäaikaan paljoa välittäneetkään. Jaloissa oli semmoiset narusandaalit joista vilkkuivat paljaat varpaat. Menimme lauttaan ja nousimme yläkannelle jossa oli tuoleja siellä täällä.

Siirsimme niitä istuaksemme lähekkäin sen pienen ajan mitä matka Suokkiin kesti. Tyttöjen ruskeat reidet loistivat lyhyitten hameitten alta istuessamme vastakkain tuoleillamme. Minä kehuin heidän kevyttä vaatetustaan ja arvostin sitä miten he kunnioittivat pukeutumisellaan kesää ja sen lämpöä.

Naiset naurahtivat ja yhteistuumin nostivat aavistuksen hameittensa helmoja, paljastaen paljaat paikat, pikkuhousuttomat alapäät. Kummankin pikkupillut loistivat puhtaina, täysin sileiksi ajeltuina, tosi smooth. Yllätyin tietenkin hieman tätäkin repäisyä, mutta olinhan tottunut jo monenlaiseen tempaukseen. Kerroin, ettei minullakaan ole päälläni kuin kaksi vaatekappaletta, paita ja shortsit, bokserit on kotona. Kuului ooh ja vaatimus, että näytä. Minunhan oli mentävä leikkiin mukaan ja niin avasin pari nappia sepaluksista ja levitin aukkoa niin, että paljas patukka ja sen pää kenotti puoliksi ulkona tyttöjen katseltavana.

Se oli semmoisessa puoliheijarikunnossa, ihan niinkuin aina näitten naisten seurassa. Tietenkin olin varovainen enkä esitellyt sitä kovin avokätisesti, sillä yläkannella oli muitakin. Kävelimme Iso Mustasaaren läpi kohti Tykistölahden siltaa ja Susisaarta. Sillan jälkeen heti on muureissa ovi josta voi mennä tunneliin ja sitä myöden nousta pimeää ja mutkittelevaa käytävää ylös mäelle.

Menimme tunneliin ja olin varannut taskulampun mukaan, sillä aina Suomenlinnassa käydessä valoa kaivattiin, muuten olisi ollut vaikeata löytää tunneleissa perille. Tunneliseikkailut oli aivan pakko Suomenlinnassa tehdä. Anu ja Kirre menivät edellä minun tullessa takana näyttäen valoa.

Tunnelissa on paljon portaita joita on noustava ja ahtaita paikkoja ja kulmia joita on varottava. Tyttöjen noustessa askelmia minä aivan kuin vahingossa suuntasin valon hameitten alle. Naiset siitä olivat suuttuvinaan ja painelivat helmojaan tiukemmin haaroihinsa. Vähän heitä kopeloin ja vastarinta ei ollut kovinkaan kovaa. Kommelluksien ja iloisen naurun helkkyessä olimme päivänvalossa ja jatkoimme kohti Kahvila Piperiä, jossa ajattelimme ottaa kahvit munkkien kera.

Ja tietenkin jätskit myös. Kävin sisältä hakemassa haluamamme ja asettauduimme pihan reunalle pöydän ääreen nautiskelemaan. Anu istui kasvot muihin pöytiin päin ja oli rennon näköisenä nostanut toisen jalan yli toisen ja samalla vetänyt hamettaan ylös. Ilkikurisesti hän katseli aurinkolasiensa suojasta muita asiakkaita, jos vaikka joku kuolaava perheenisä tuijottaisi toivoen näkevän jotain aivan tavatonta. Ei sillä hetkellä tuijottajia ollut muita kuin kaksi naista, jotka hiukan nyrpeän näköisinä päät kallellaan toisiaan kohti supattelivat ja vetivät hameitaan alemmas.

Kirre tietenkin oli pelissä mukana ja ojensi jalkojaan suoraan eteensä ja veti helmaa hiukan ylös. Levitti hiukan vielä jalkojaan ja näky oli varmaan aivan super jos vaan sattui oikealta suunnalta katsomaan. Minä jo ajattelin, että pitäisikö minun muljauttaa vehkeeni näkösälle, mutta annoin olla. Pari Merisotakoulun oppilasta tuli pihaterassille ja heillä oli leuat pudota. Istuivat hyvälle paikalle ja tiirailivat näitä rentoja naisia.

Kirren ja Anun paikat olivat kiinnostavaa katseltavaa, ainakin se mikä sattui näkymään. Uimaanhan olimme tulleet, ja aurinkoa ottamaan. Kahvilasta ei ollut kuin parisataa metriä uimarannalle. Emme menneet aivan lahden pohjukkaan vaan siitä oikealla olevalle niemelle. Seuralaiseni ajattelivat ottaa aurinkoa yläosattomissa ja siellä siihen oli sopivia paikkoja. Rohkeasti naiset riisuivat topit ja kaivoivat kassista bikiniensä alaosat jotka vetivät päälleen. Eivät ne kovinkaan paljoa peittäneet, mutta olihan niissä en verran kangasta, että jotain niistä oli ostettaessa joutunut maksamaan.

Minä levittelin kylpypyyhkeitä ja kaislamattoja kalliolle sillä välin kun neidit rasvailivat itseään. Pudotin sitten shortsit ja vetäisin uikkarit jalkaan heittäytyen naisten väliin selälleni. Uikkarit kiristi ja minun oli aseteltava kullia paremmin ja sitä nämä kaksi taas nauroi.

Tarrasin kummankin rintoihin ja puristin lujasti, melkein kipua tehden. Siitä ei seurannut muuta kuin kova toruminen ja uhkailu, mutta hymyssä suin sekin. Kevyet läpsäisyt käsilleni ja kiherrystä. Lojuimme auringossa pitkään, käännellen itseämme ja parempaa paikkaa hakien ja muhkuroita allamme väistellen. Minulla oli ollut koko päivän se puolikova heijari päällä ja niinpä pyysin tyttöjä tekevän sille jotain. He olivat heti taas juonessa mukana ja suhteellisen suojaisassa paikassa kun olimme, niin hetkessä oli kaksi kättä uikkareissani.

Siinä venyteltiin ja hierottiin kalua, runkattiin ja kiveksiä puristeltiin. Mukavaa se oli, varsinkin kun vuorollaan kumpikin otti kullin suuhunsa ja imi.

Toinen nosteli kiveksiä ja hyväili reisien sisäpintaa. Hän oli pukeutunut shortseihin ja slimmiin teepaitaan, joka sopi hyvin hänen treenatulle yläkropalleen. Juha kietoi minut syliinsä, suuteli lämpimästi ja tunsin olevani kuin sulaa vahaa hänen käsissään.

Pieni parransänki tuntui ihanalta kaulaa vasten ja hän laski kätensä hitaasti selkääni pitkin hameen verhoamille pakaroilleni. Helmistringien strassikoriste osui siinä hänen sormiinsa ja hän sanoi silminnähden kiihottuneella äänellä: Juha painoi minut hellästi mutta vaativasti autoa vasten ja tunsin reittäni vasten, että hänellä seisoi.

Paljon puhutaan sisarusten välisestä seksistä ja onhan sitä enemmän kuin kuvitellaankaan, itsekin tiedän tuttava naisen, jonka veli kävi läpi hänet ja sisarensa, siis oikeasti yhdynnässä. On minullakin isosisko, pari vuotta vanhempi, nykyisin lähentelee kolmea kymppiä, itse tunsin kyllä olevani aina pikkuveli, välit meillä oli ja ovat kylläkin ihan hyvät.

Oli hitaiden tanssien opettelua, alastomuutta syystä tai toisesta ja hänen mieliasusteensa oli pelkkä puolireiteen ulottuva T paita, erittäin kiihottava asuste, kun se antoi viitteitä siitä, ettei alla ollut muuta, ja minulla seisoi ja pakotti kahta kauheammin, varmaan oli tietoinen siitä ja liekö tarkoituskin.

Kun täytti 18 niin alkoi puheet kotoa muuttamisesta ja baareissakin käynnit, eräänä viikonloppuna olimme taas kaksin kotona "Marja" baarissa ja minä kotona ja kun menin sänkyyn siinä puolen yön jälkeen, niin seistä jöpötti ja pakotti tapansa mukaan, kun kuulin, että ulko-ovi kävi, niin tein sellaisen tempun, ilman housuja kun aina nukuin, että olin selällään nukkuvinani, peitto osin pois päältä ja seisova kalu paljaana, Marja katsoi hetken ovelta, meni sitten pois ja tuli uudestaan yöpaita päällä ja istui sänkyni laidalle, otti kiinni siitä kovana seisovasta kalusta ja alkoi runkata, alkoholin tuoksukin tuntui.

Olin heräävinäni, liikahdin ja sanoin jotain, että mitä sinä.. Kun se kotoa muutto tuli ajankohtaiseksi, niin olimme viimeistä kertaa kaksistaan saunassa, pesujen ja suihkujen jälkeen Marja istui penkillä ja sanoi, että tules vähän tänne, kun menin hänen eteensä, niin jatkoi, että olen tainnut vähän kiusailla sinua, toivottavasti tämä korvaa sen, veti minut lähelleen ja teki ns. On niistä jutuista joskus puhuttukin ihan myönteisissä merkeissä, että muistatko mitä silloin tehtiin, no varmasti..

Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Seksinovellit Seksinovellit Eroottinen novelli naisille Eroottinen novelli naisille Vieraileva tähti Istuudut hänen viereensä, sängyn laidalle.

Päällään hänellä onkin vain farkut, eli katseltavaa riitti. Kun lopulta sait katseesi irti hänen kehostaan, ja huomasit hänen lasittuneen katseensa sinun vartaloasi kohden. Sinulla oli päälläsi valkoinen tiukahko pyjaman t-paita ja hiukan liian pienet hipsterit.

Huomasit että pikkuhousujesi kangas oli sujahtanut turvonneiden ja kosteiden huuliesi väliin, luoden kaksi lähes identtistä, kosteaa kumpua jalkoväliisi.

Tämäkös herätti vierustoverisi kiinnostuksen. Hän laski kätensä reidellesi ja hieroi sileätä jalkaasi. Pian pystyikin huomaamaan erään elimen turpoamassa farkkujen sisällä. Samassa suutelit häntä huulille ja kaadoit hänet sängylle. Varmistit että reitesi varmasti osuisi juuri hänen jalkoväliinsä, jotta pystyit pienellä jalan liikkeellä varmistamaan sykkivän peniksen pystyssä pysymisen.

Suutelit häntä antaumuksella ja hän oli jo päässyt shokista yli ja suuteli sinua takaisin. Pian kuitenkin hänen huulet alkoivat vaeltaa kasvoillasi. Ne irtosivat huuliltasi ja liikkuivat posken kautta niskalle, josta nuollen hän liikkui korvallesi. Tunsit hänen raskaan hengityksenkorvasi juuressa, jonka reitesi liike aiheutti. Pian hän näykkäisi sinua korvasta ja nuoli korvalehteäsi.

Olit lähes taivaassa ja tajusit pian jalkasi tahdin kiihtyneen. Samalla hetkellä kun kun hän päästi korvastasi, valuit alaspäin ja paitasi rullaantui ylöspäin.

Kun olit lopulta päätynyt hänen jalkojen väliin, oli paita jo niin ylhäällä että päätit riisua sen samantien. Jos se ylipäätänsä oli mahdollista, niin farkkujen suojissa oleva kalu nytkähti vielä isommaksi, kun paitasi putosi lattialle.

Asetuit polvillesi hänen jalkojenväliin, ja tuskallisen hitaasti aukaisit farkkujen napin ja vedit vetoketjun alas. Tämä paksu kalu pomppasi innokkaana esille heilahtaen, jääden osoittamaan suoraan sinuun.

Kuulit matalan huokauksen, kun otit hänen pallinsa käteesi, pyörittelit niitä hetken ja liu'utit kätesi varren tyveen ja teit muutaman hitaan runkkausliikkeen, ennen kuin otit hänen terskansa suuhusi. Tällä kertaa kuulit selvän ja kuuluvan huohahduksen, jota seurasi rytmikäs raskas hengitys, kun nuoleskelit hänen kookasta kaluaan.

Liikuttelit huuliasi samalla, mutta pian maistoit ensimmäiset tipat nestettä ja kalu alkoi sykähdellä siihen malliin että päätit perääntyä hiukan. Kalu pompsahti ulos suustasi ja itse hypähdit takaisin suutelemaan tätä ihanaa miestä. Nyt tunsit jo kädet pakaroillasi. Ne pyöriskelivät etsien täydellistä kohtaa pysähtyä. Sen ne löysivätkin, mutta tämä paikka olikin pikkuhousujen sisäpuolella, lähellä vakoasi. Kädet jatkoivat hieromista ja puristelua, etkä meinannut pysyä tolkuissasi kun ne lähestyivät pilluasi.

Juuri silloin kädet saavuttivat määränpäänsä ja yksi sormista upposi kuin imaisten märkään pilluusi. Sormi tunnusteli reikäsi seinämiä ja se sai sinulle aikaan mitä ihanimpia väreilyjä. Sormi kuitenkin pian häipyä raoltasi ja tuli suusi eteen. Otit sormen suuhusi yhtä himokkaasti kuin hänen kalunsakin ja nuolit sormen puhtaaksi. Siinä samassa nousit seisomaan hänen yläpuolelleen ja pudotit pikkuhoususi jaloistasi.

Astuit ulos pikkuhousuista ja istuuduit takaisin alas. Suoraan hänen kalulleen joka imaistiin sisällesi. Jaloillasi aloit ponnistamaan ylös ja alas, samalla kun nautit hänen ilmeestään. Kuin vaistomaisesti hänkin alkoi liikuttamaan lantiotaan ja tunsit kuinka penis tuli ulos ja sujahti saman tien takaisin sisälle.

Et voinut pidätellä enää, vaan lähestulkoon huusit hänen nimeään. Hänen huohotus vain kiihotti sinua enemmän. Hän otti sinusta kiinni ja käänsi sinut selällesi ja nousi päällesi. Sillä aikaa ehdit nähdä vilauksen hänen kalustaan joka kimalsi, pillunesteiden peitossa. Nostit jalkasi hänen olkapäilleen ja tunsit kuinka syvälle hän pääsi. Aloit tuntea tuttua kihelmöintiä alapäässäsi, kylmäväre jatkoi koko kehosi läpi yhä uudestaan ja uudestaan. Orgasmi oli niin valtava että jokainen raajasi lössähtivät rennoiksi.

Hän veti edelleen kiiltelevän kalunsa ulos. Tajusit kyllä ettei hän ehtinyt vielä saada orgasmiaan, joten päätit vielä lopuksi palkita hänet. Nousit ylös ja otit hänen kalunsa suuhusi, jälleen kerran nuolit elimen puhtaaksi omista nesteistäsi.

... Rakel liekki stream pietarin huorat

: Eroottinen novelli seksi naiset

BB SUIHKU ILUS VITT 628
Eroottinen novelli seksi naiset 630
Tyrmäystipat krapula massage anal 464
SUOMALAISIA PORNO SIVUJA VIRO PORN 184
Hairy pussy are the best striptease tallinn Vedin alastoman vartalon eteeni ja painoin käsilläni naista itseeni. Nainen kiersi taakseni, painoi oven kiinni ja lukitsi sen. Sormi tunnusteli reikäsi seinämiä ja se sai sinulle aikaan mitä ihanimpia väreilyjä. Kaupungilla kulkiessani kiinnitän usein katseeni pienikokoisiin naisiin, joilla on sopivan väriset huulet, ja huomaan kysyväni itseltäni, että onko se ehkä hän. Aivan alusta lähtien olimme kuin ikuisesti tunteneet ja samoja leikkejä leikkineet.

Eroottinen novelli seksi naiset

PRIVAATTI STRIPTEASE SEX DEITTI